23948sdkhjf

LS Control A/S

Hele processen under ét tag

LS Control A/S udvikler og producerer elektronisk styrings-, regulerings- og overvågningsudstyr til bl.a. ventilation, lys og varme.

Siden 1969 har LS Control leveret elektronik til styring, regulering og kontrol for kvalitetsbevidste virksomheder. Udgangspunktet var elektroniske komponenter til ventilationsudstyr, og selvom det stadig er et væsentligt forretningsområde, er der kommet mange andre brancher og produkter til.

I vores udviklingsafdeling findes en bred vifte af erfaring, og kompetente medarbejdere, der løbende vedligeholder og udbygger deres viden gennem videreuddannelse. Desuden arbejder vi efter ISO 9001 standarden, hvilket giver dig tryghed i form af ensartet, høj kvalitet og faste rammer.

Men det er mindst lige så vigtigt for os at kunne tilbyde mere end et udviklingshus. Vi kan også selv udføre opgaverne lige fra prototyper og 0-serier til egentlig produktion. Vi varetager hele processen, så du ikke skal involvere flere parter end højst nødvendigt. Alt efter opgave, kan vi lægge produktionen herhjemme eller i udlandet.

Den samme brede basis oplever du gennem vores ejerstruktur, hvor vi er fire partnere, der sammen sørger for den nødvendige kontinuitet: Per Nielsen, administrerende direktør, Stig Petersen, salg og marketing, Martin Jensen, udvikling samt Jens-Erik Hegelund, kvalitet og it.

Design, udvikling, produktion og logistik, hele processen i samme hus!

Se alleNyheder

Fakta om LS Control A/S

Adresse
LS Control A/S
Industrivej 12
Gelsted

4160 Herlufmagle

Region
Danmark
Sjælland
Næstved Kommune

Telefon: +45 55505550

Fax: +45 55502265

CVR nummer: DK15288205

P nummer: 1000896901

Ansatte: 40

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.172