23948sdkhjf
Del siden

Kellpo A/S

Virksomheden beskæftiger i dag, 35 fagligt højt kvalificerede medarbejdere. Alle ugør de det team, der gør, at Kellpo a/s fremstår som en kompetent sparringspartner. Hurtig levering og medarbejdernes faglige høje kompetencer, kombineret med anvendelse af den mest moderne teknologi, sikrer Kellpo's kunder de optimale løsninger, inden for kerneområderne: Værktøjs fremstilling, Spåntagning og Plastsprøjtestøbning

Kellpo A/S er etableret i 1995 af Poul Pedersen og Kjeld Pedersen, begge med adskillige års erfaring og know-how inden for konstruktion og fremstilling af værktøjer, samt produkt-udvikling.

Kellpo er certificeret efter Dansk Standards ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001.

Plast

Kellpo har i de forgangne år opnået stor ekspertise i sprøjtestøbning og råder i dag over sprøjtestøbemaskiner, som i størrelse varierer fra 25 - 500 tons lukketryk. Med denne kapacitet tilbyder Kellpo sine kunder på værktøjssiden også at producere selve produktet. Det forenkler kundens udviklingsforløb og byder ofte på en række andre fordele blandt andet på omkostningerne. Derved kan Kellpo effektivt medvirke til at øge kundernes konkurrenceevne.

Kellpos koncept omkring totalprojekter fra ide til færdigt emne er fokuseret på at levere mindre serier af sprøjtestøbte plastemner til priser, der matcher det aktuelle marked. Med den kompetence, som Kellpo har både på konstruktions-, værktøjs- og produktionssiden, vil enhver opgave kunne leveres med høj kvalitet.

Kellpos mangeårige erfaringer inden for emnekonstruktion og - design står til kundernes fulde disposition ved enhver opgave. Opgaverne udføres med topmoderne udstyr som fx SolidWorks og Catia. Endvidere kan Kellpo hurtigt og effektivt fremstille forsøgsmodeller direkte i plastmaterialet, og i mange tilfælde også tilbyde at gennemføre de nødvendige forsøg. Dertil kommer assistance ved materialevalg, hvor Kellpo i samarbejde med råvareleverandører og videncentre kan foreslå de bedste materialer til en given opgave. Fleksibilitet er et nøglebegreb i denne sammenhæng, og udmønter sig blandt andet i mulighederne for et meget tæt samarbejde i konstruktionsfasen. Kundens konstruktør kan kommunikere direkte med projektmedarbejderen hos Kellpo, og alle ændringer kan vurderes umiddelbart i relation til såvel værktøj som proces og materialer.

Fleksibiliteten fortsætter ind i støbeprocessen, idet efterfølgende justering kan fortages uden at værktøjet skal transporteres langt og håndteres af en anden virksomhed. Denne fleksibilitet medvirker til at forkorte kundens udviklingsforløb og fremme leveringstiden for nye produkter.

  • Emnedesign/konstruktion
  • Værktøjskonstruktion/fremstilling
  • Værktøjstest
  • Emnetest/godkendelse
  • Produktion
  • Emballering og forsendelse 


Formværktøjer

Kellpo er i dag Nordeuropas førende indenfor konstruktion og fremstilling af flerkavitetsværktøj- er til thin-walled emballage. Vi har gennem de senere år opnået specific know- how omkring etageværktøjer og IML.(In Mould Labelling).

Disse kompetencer gør os i stand til at opfylde, og komme med input til kundens specielle krav og ønsker. Og opfylde egne krav til at vore kunder også skal være samarbejdspartnere.

Kellpo har udviklet et modular standardkoncept omkring opbygningen af emballageværktøjer. Det betyder at nogle komponenter er halvfabrikata og at leveringstiden kan holdes på et særdeles attraktivt niveau. Kellpo har et team af erfarne specialister tilknyttet afdelingen for reparation og vedligehold af værktøjer.

Det sikrer at kunderne ved evt. produktions-stop får en ensartet høj service. Og at værktøjet er ude af produktion i kortest mulig tid. Alle nye formværktøjer bliver før aflevering testet i eget testcenter. Her udarbejdes en rapport som følger med værktøjet, og som indgår i Kellpo´s kvalitetssikring.

I testcentret råder Kellpo over moderne støbemaskiner som i størrelse varierer fra 25 til 500 T.

Maskinbygning

Gennem mange år har Kellpo fremstillet fiksturer og finere maskindele til produktionsanlæg. Det har over de seneste år udviklet sig til bygning af komplette maskinanlæg til medicobranchen. Det drejer sig om avancerede proceslinier til massefremstilling at plastprodukter.

Kellpo kan medvirke både ved bygning af teststande, prototypeanlæg og standardanlæg baseret på kundens specifikationer.

  • Teststande er mindre opstillinger, hvor nye tekniske detailløsninger eller produkter testes op mod en aktuel kravspecifikation. Kellpo kan her tilbyde både maskintekniske og materialetekniske kompetencer, specielt med vægt på håndtering og forarbejdning af plastmaterialer og emner.

  • Prototypeanlæg er komplette nyudviklede maskiner, der bygges i fuld størrelse i et tæt samarbejde med kunden samt kundens øvrige underleverandører fx leverandører af maskinkonstruktion, el-konstruktion eller styringsudvikler.

  • Standardanlæg er fuldt dokumenterede færdigudviklede maskiner, som bygges til fast pris og leveringstid. Det kan være efterfølgere til en prototypemaskine.


Kellpo har et etableret netværk af samarbejdspartnere på konstruktions- el- og styringsområdet. Dette gør, at vi kan udføre totale automatiseringsprojekter, hvor vi nu kan levere hele forløbet fra ide til færdig løsning.

Kellpo tilbyder også at medvirke ved maskinvalideringen. Valideringen er krævet i et givet omfang for de fleste maskiner til medicobranchen, og Kellpo kvalificerer sig løbende til at støtte kunden i denne proces. Omfang og niveau fastlægges som en del af leveringsaftalen.

Kellpo kan tilbyde at varetage den totale projektledelse for større maskinprojekter.

Kellpo A/S
Vilhelmsborgvej 5
7700 Thisted
Danmark
CVR nummer: DK26110416
P nummer: 1009880573
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047