23948sdkhjf
Del siden

BIBUS SINDBY A/S

BIBUS SINDBY A/S

BIBUS SINDBY har siden 1918 været en solid handels- og importvirksomhed, specialiseret i at servicere bl.a. industri- & autobranchen med kemiske og tekniske produkter inden for hovedgrupperne:

 • Beslag og hængsler
 • Gummilister, -profiler og -måtter
 • Gasfjedre
 • Karrosseriværktøj
 • Svejsemaskiner
 • Kemiske produkter
 • Ventilation
 • Miljøteknologi & spildevandsudstyr
 • Værktøj- og svejseudstyr
 • Automation
 • Og meget mere

 
Gummilister
Vi har beskæftiget os med gummiprofiler, kantlister, svampegummi og gummimåtter i over 100 år. Vi hjælper gerne med spørgsmål vedr. kemisk modstandsdygtighed, UV-belastning, hårdhedsområde, trækstyrke, brudforlængelse m.v. Vi har ca. 7.000 frie værktøjer til disposition.

Se vores udvalg af gummiartikler her
 
Gasfjedre
Hos BIBUS SINDBY fører vi gasfjedre & gasdæmpere fra Bansbach, som er en producent med mere end 75 års erfaring i fremstilling af gasfjedre af høj kvalitet. Et tæt samarbejde mellem BIBUS SINDBY og Bansbach har resulteret i, at vi i dag fører et stort udvalg af de mest gængse gasfjedre på markedet. Vi kan få produceret dæmpere og fjedre i stort set enhver størrelse og kapacitet og efter individuelle behov.

Se mere om gasfjedre & gasdæmpere her

Beslag
BIBUS SINDBY (dengang A/S H. Sindby & Co.) startede i 1918 med specialisering inden for møbelbeslag. I dag tilbyder vi et væld af beslag til flere forskellige brancher, som f.eks. industrien, opbygning i autobranchen samt bådbranchen.

Gå ind og find det rette beslag her

Håndværktøj & værkstedsmøbler
Vi forhandler håndværktøj & værkstedsinventar fra Kraftwerk Tools, der er stilet mod den industrielle og professionelle indsats. Alt værktøj fra Kraftwerk Tools bliver fremstillet og udvalgt af de bedste materialer og forarbejdet efter de nyeste teknikker, der sikrer, at kvaliteten er på højeste niveau, samtidig med at prisen fastholdes i et fornuftigt leje.

Klik ind her og se hele sortimentet af håndværktøj & værkstedsinventar

Svejsere & svejseudstyr
Vi både fører og servicerer svejsere & svejseudstyr fra GYS, som er en af Europas største producenter af svejsemaskiner. Med specialister, der har baggrund som pladesmede, og som har modtaget grundig uddannelse i brug og serviceringen af produkterne, sikrer vi, at brugeren får det korrekte produkt samt en grundig rådgivning.

Se udvalget af svejsere & svejseudstyr her

Kemiske produkter
Vi arbejder med produkter fra METAFLUX & TEROSON. Begge producerer en lang række kemiprodukter til autobranchen og industrien, og vi forhandler et bredt udvalg bl.a. flydende aluminium spray, zink spray, glanszink spray, rustfri stål spray, fugemasser og lime.

Læs mere om udvalget af kemiske produkter
 
Actuatorer
Vi er leverandør af easyE-line Actuatorer – dansk producerede produkter i den absolutte top når vi taler kvalitet og design. easyE-line sikrer sammen med vores gasfjedre og hydrauliske pumper, at vi har et komplet program når det kommer til bevægelse – samtlige produkter kommer fra BANSBACH – easy motion by Bansbach, er et slogan der virkelig leves op til – kontakt vore specialister og få en skræddersyet løsning til standard priser. 

Læs mere om udvalget af actuatorer

BIBUS SINDBY A/S
Edisonvej 11
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK10369932
P nummer: 1000065319
20-49
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047