23948sdkhjf

Megatrade Beslag A/S

Megatrade blev grundlagt i 1977 og har dermed næsten 40 års erfaring med salg af låse og beslag til den dansk industri.

Firmaet blev oprindelig grundlagt af Mogens og Elisabeth Galtt – heraf navnet MEGATRADE.

Igennem mange år har Internationale agenturer med eneforhandling i DK, heriblandt EMKA og Protex været den primære forretning. Disse agenturer er stadigvæk en væsentlig del af sortimentet, som I dag består af ca. 10.000 varenumre.

De sidste 10-15 år har der udover standardsortimentet, været meget fokus på udvikling af kundespecifikke produkter samt global sourcing og kostoptimering.

Vi skal gøre det nemt for vores kunder at vælge Megatrade! Derfor vil rådgivning og service altid være i centrum hos Megatrade. Vi forsøger altid sammen med kunden, at finde den helt rigtige løsning og ikke blot løse problemet. Vores personale har derfor en solid erfaring og uddannelse i relevante fagområder.

Vi har igennem mange år oparbejdet en betydelig erfaring med at fremstille kundespecifikke produkter (også i mindre styktal), da et stigende antal af vore kunder efterspørger sådanne. Til dette formål anvender vi en større gruppe af leverandører, hver med sine spidskompetencer.

Vindmølle industrien har de sidste 20 år været et vigtigt og spændende kundesegment hos Megatrade. Vi har udviklet og tilpasset os til dette segment, hvilket har betydet at vi i dag fremstår som en solid, konkurrencedygtig, fleksibel og global virksomhed, der på trods af vores størrelse kan klare de fleste opgaver.

Vores kinesiske søsterselskab beliggende i Shanghai, blev oprettet i 2013. Det kinesiske selskab er garant for at den pris og kvalitet vi får fra østen lever op til vores danske kunders forventninger. Derudover fungerer det som et selvstændigt selskab med egne kunder.

For at komme tættere på vores jyske kunder samt løse og forbedre et stigende logistik og plads problem, åbnede vi i 2014 lager og showroom faciliteter beliggende i Brande.

Organisation og medarbejdere

Medarbejderstaben tæller i dag totalt 22 medarbejdere: 16 i Hvidovre, 2 i Brande samt 4 i Shanghai.

Megatrade er kendetegnet ved en flad organisation bestående af medarbejdere, der hver har sit eget ansvarsområde. Alle har en uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund, der passer netop til dette ansvarsområde, hvilket altid har været en central del at vort forretningsgrundlag og konkurrenceevne. De medarbejdere, der varetager salgsfunktionen dvs. teknisk rådgivning og afvikling af beslag- og låseprojekter, har derfor alle såvel teknisk som merkantil baggrund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev på Hjemmesiden HER

Se alleNyheder

Fakta om Megatrade Beslag A/S

Adresse
Megatrade Beslag A/S
Gungevej 5
2650 Hvidovre

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 44916700

Fax: +45 44910367

CVR nummer: DK51650719

P nummer: 1001972295

Ansatte: 22

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Linda Lopez
Afdeling: Marketing
Stilling: Graphic designer
Direkte telefon: +45 60660036

Ole Wibom
Stilling: Commercial Manager

Sophie Boe Christiansen
Afdeling: Kundeservice
Stilling: Supply Chain Coordinator

Send til en kollega

0.219