23948sdkhjf
Del siden

PH Spaanteknik A/S

PH Spaanteknik A/S er fremtidens samarbejdspartner, inden for bearbejdning på moderne CNC-maskiner. Vi bearbejder alle typer emner, fra simple bøsninger til meget komplicerede hydraulik emner i både små og større serier. Der kan drejes fra ø6 til ø430 og op til 1,5 meter i drejelængde.

Der arbejdes med stangladere og isætning med robot. Vi vil gerne være med fra prototype til serie produktion, og give vores erfaring med omkring prototyper, så fremstilling bagefter bliver så optimal som muligt. Der bearbejdes mange forskellige ventilblokke som efter følgende affedtes i vores vaskemaskine.

Vi bearbejder i mange forskellige materialer:
- Stål
- Rustfri
- Metaller
- Støbejern
- Plastik
- m.m.

Det er vores ide, at være en absolut konkurrencedygtig og fleksible samarbejdspartner, ved altid at have en topmoderne maskinpark og kompetente medarbejdere, således at vore kunder på den måde gøres mere konkurrencedygtig og fleksible overfor deres markeder.

Der investeres derfor løbende i nyt udstyr og vi er ikke bange for at gå forrest. PH Spaanteknik A/S beskæftiger sig udelukkende med CNC-drejning og fræsning. For at være en komplet leverandør har vi flere samarbejdspartnere, som vi arbejder tæt sammen med.

Virksomheden indehaves af Preben Hansen, der stiftede PH Spaanteknik A/S i 2001, siden da har virksomheden været i en rivende udvikling, der er således 1900 m2 under tag, og 12 ansatte. Preben Hansen har 20 års erfaring inden for branchen, og er uddannet maskiningeniør.

For PH Spaanteknik A/S er kvalitet en selvfølge.

PH Spaanteknik A/S
Bakkegårdsvej 1
9620 Aalestrup
Danmark
CVR nummer: DK27931421
P nummer: 1010668820
19
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047