23948sdkhjf
Del siden

HMV - Hinnerup Maskinværksted A/S

Hinnerup Maskinværksteds maskin- og smedeafdeling forarbejder emner, lige fra beslag og værktøj, til maskiner, maskindele og større stålkonstruktioner. Både maskin- og smedeafdelingen råder over den sidste nye moderne teknologi, og en velkvalificeret og veluddannet medarbejderstab.

Kunden i centrum

Hinnerup Maskinværksted har altid kunden i centrum. HMV prioriterer kundernes ønsker om fleksibilitet og hurtig omstilling højt, og ser det som sin fornemmeste opgave at sikre sine kunder en leverance af præcisionsarbejde i gennemført kvalitet, til rette tid og til konkurrencedygtige priser.

Maskinafdeling

Hinnerup Maskinværksteds maskinafdeling anvender den sidste nye moderne teknologi inden for fuldautomatisk CNC- drejning og fræsning. Afdelingen råder over medarbejder- og maskinkapacitet til håndtering af både store specialopgaver og fremstilling af enkle opgaver i store oplag. Nogen af de områder vi er eksperter i er produktionen af:

- Maskindele
- Specialbolte
- Beslag
- Møbeldele
- Aksler
- Trykbeholdere
- Tandhjul

Smedeafdeling

Hinnerup Maskinværksteds smedeafdeling anvender den sidste nye moderne teknologi inden for svejsning og fuldautomatisk savning og afkortning. Afdelingen råder over medarbejder- og maskinkapacitet til håndtering af både store og små specialopgaver - fra små beslag til større stålkonstruktioner. Nogen af de områder vi er eksperter i at løse er:

- Trappetårne
- Master
- Gitterporte
- Ståldragere
- Beholdere
- Pladebearbejdning
- Klip & buk
- Rustfri konstruktioner

Konstruktion og udvikling

Hinnerup Maskinværksted kan deltage i udvikling, tegning og konstruktion til løsning af specialopgaver. Ligeledes kan HMV tilbyde professionel rådgivning om det enkelte produkts funktion og design, og fremstille produktionsklare Cad-tegninger af emner fra råskitse.HMV kan modtage tegninger, i elektronisk form, i de mest gængse filformater. Tegningerne kan, via 3D GIBBS CAM, importeres til CNC-arbejde.

For mere information download brochure her eller check hjemmesiden.

HMV - Hinnerup Maskinværksted A/S
Læsøvej 1
8382 Hinnerup
Danmark
CVR nummer: DK30704762
P nummer: 1004740404
8

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.026