23948sdkhjf

Hydra-Grene A/S

Hydra-Grene er førende i Norden inden for hydraulik til industri og blandt de førende i verden inden for hydrauliske løsninger til vindmølleindustrien. Virksomheden omsætter i 2016 for cirka 1,7 milliarder kroner og har 1.000 medarbejdere globalt. Hydra-Grene lagerfører mere end 40.000 hydraulikkomponenter – lige fra fittings og slanger til ventiler, pumper og motorer, og er udover Europa også repræsenteret i både Americas og Asien.

Hydra-Grene A/S - Din partner
Kunder vil ikke bremse deres produktion for at vente på komponenter. Derfor er et højt serviceniveau og stor forsyningssikkerhed af afgørende betydning for vore kunder.

Kunden har tillige krav på, at vores løsning er den optimale til netop deres individuelle opgave. Vi skal vurdere kundens behov, rådgive om den korrekte og sikre løsning samt levere den til rette tid og sted - hver gang!

Webshop
Hydra-Grene's nye webshop er gået i luften og med den, gør vi det nemmere for vore kunder at bestille vores hydrauliske løsninger. Med den nuværende webshop giver vi magten tilbage til vore kunder, som kan bestille on-demand, uden et behov for telefonisk kontakt. Det giver kunden chancen for at vælge mellem 25.000 produkter, der nu også kan bestilles på farten.

Leveringssikkerhed
Vi har opbygget et computerstyret lagersystem med mere end 40.000 varenumre, således at vore kunder har en optimal leveringssikkerhed. Stort set kan vi garantere vore kunder, at komponenterne bliver afsendt samme dag, som de bestilles, - og at de dermed er fremme den efterfølgende dag.
For yderligere at styrke leveringssikkerheden har vi etableret afdelinger øst og vest for Storebælt, og vi er dermed særdeles tæt på alle vore kunder.

Produktsikkerhed
Hydra har opbygget et gennemprøvet kvalitetsprogram, der sikrer vore kunder den bedst mulige kvalitet på komponenter og løsninger. Vi funktionstester alle pumpeenheder, før levering til kunden. Hertil kommer vort princip om at skabe sikkerhed ved ændringer i produkter og specifikationer, således at vore kunder kan få reservedele, m.v. indenfor en nærmere aftalt årrække.

Leverandører
Hydra-Grene markedsfører udelukkende kvalitetskomponenter og -løsninger fra førende producenter, for at sikre vores kunder de bedste løsninger inden for hydraulikkens verden. Nedenstående er eksempler på vores partnere, der er med til at gøre os til Danmarks foretrukne leverandør af Hydraulik.

Agentur
Danfoss
Gates
IMM
STAUFF
Atos
Comatrol
Regianna
EMB
PH Poclain Hydraulics
MP Filtri
Casappa Fluid Power Design
Faster
JTEKT HPI

Derfor er Hydra-Grene A/S meget mere end din leverandør af hydraulikprodukter og -løsninger

- Vi er din partner!

Fakta om Hydra-Grene A/S

Adresse
Hydra-Grene A/S
Bækgårdsvej 36
6900 Skjern
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Ringkøbing-Skjern Kommune

Telefon: +45 97 35 05 99

Fax: +45 97 35 37 37

CVR nummer: DK87552411

P nummer: 1003218553

Ansatte: 1000

Certifikater: AAA, Achilles JQS, ATEX, ISO 9001:2008, ISPM 15, UL

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Daniel S. Andreasen
Stilling: Head of Business Development
Direkte telefon: +45 22781039

Henrik Sillesen
Stilling: Vicedirektør

Henrik Vestergaard
Stilling: Sitemanager

Iver Kloster
Stilling: Teamleder Intern Salg
Direkte telefon: +45 97350599

Mette Obling Kjærgaard
Afdeling: Marketing
Stilling: Marketingkoordinator

Morten Kjær
Stilling: Head of Business Development
Direkte telefon: +45 41371440

Send til en kollega

0.173