23948sdkhjf
Del siden

BAC Metal sia

Vi er en alsidig underleverandør med en bred vifte af kompetencer og en bredt dækkende maskinpark til konkurrencedygtig produktion af især løntunge produkter. Vi er tidsmæssigt tæt på, hvilket giver kort og fleksibel leveringstid! Vi kommer gerne på besøg og modtager ligeså gerne besøg alt efter behov og relevans.

Vi henvender os primært til skandinaviske handels- og produktions-virksomheder som ønsker at outsource og som ikke kan leve med den meget lange leveringstid fra Asien.
BAC Metal kan tilbyde billigproduktion tæt på og med leveringstider næsten som det var produceret lokalt.

BAC Metal begyndte sin virksomhed i Letland i 1997 som udløber af en mindre smedejernsproduktion i Danmark nærmere bestemt V. Skerninge på sydfyn, hvor vi producerede smedejernsmøbler, lysestager m.v.

Efter en besværlig, men interessant og lærerig opstart er vi i dag en veletableret og velkonsolideret virksomhed i egne lokaler i byen Jelgava, hvor vi råder over 3000m2 produktionsareal og 600 m2 lager og ikke mindst en dygtig og effektiv medarbejderstab.

Vi udvider, udvikler og konsoliderer os løbende. Vi har et bredt og alsidigt udvalg af maskiner - så som, sakse, pressere, CNC-revolverstandser, laserskærer, savautomat, mig/mag-, Tig- og punkt-svejsning, pulverlakering etc.. Grundet den lettiske lønprofil finder vi det ikke rentabelt at være med på den investeringstunge og højteknologiske frontlinie. Vi mener herved bedre at kunne fastholde vores og derved vore kunders konkurrenceevne.

En stor del af vor nuværende produktion omfatter butiks-, lager- og kontorinventar, men også en lang række andre produkter fra småt til stort - fra delkomponenter til monterede og færdigpakkede enheder - ofte med direkte levering over store dele af Europa til vore kunders kunder.

Vi har haft en stabil vækst og en årlig omsætning på 12-15 mill. dkk de sidste par år.

Vores mål er til stadighed at være en stabil og fleksibel underleverandør der leverer den ønskede kvalitet til aftalt pris og leveringstid.

BAC Metal sia
Rubenu Cels 50
Jelgava 3002
Latvia
CVR nummer: LV40003368506
40

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047