23948sdkhjf

Lakteknik ApS

Vi har flere års praktisk erfaring indenfor overfladebehandling, med alt fra forbehandling af emner, applikation af pulver, hærdningsprocesser, kvalitetskontrol samt servicering af diverse anlæg. Om du skal have skiftet en dyse eller har planer om nyt anlæg, så har vi kompetencen til at hjælpe dig.

Lakteknik er specialiseret i installation, service og reparation af manuelle og automatiske anlæg. Vi yder rådgivning og træning i sprøjteteknikker, så du kan få optimal udbytte af din installation.

VIDSTE DU AT LAKTEKNIK HAR ENERET I DANMARK PÅ LEVERING AF ORIGINALT NORDSON UDSTYR OG RESERVEDELE?

Lakteknik er Nordson autoriseret forhandler, og samtidig din ekspert, når det gælder om at finde den rette reservedel, de mest driftsikre produkter og sammensætte den favorable totalløsning. Vi samarbejder tæt med Nordson for at yde bedst mulig vejledning for vores kunder.

Vores samarbejde med Nordson, giver dig mulighed for at udføre test og indsamle resultater i produktionsrealistiske omgivelser. Vi har adgang til store forsøgslokaler med komplet opstilling af testinstallationer, der har til formål at afklare om individuelle produkter indfrier dine forventninger. Samtidig præsenteres forskellige styringer, appliceringsudstyr og pulverlakerede emner, for at give et reelt indtryk af kvalitet og finish.

Fakta om Lakteknik ApS

Adresse
Lakteknik ApS
Smedegade 11
6000 Kolding

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 31310100

CVR nummer: DK32317669

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Peter Johansen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 22610039

Søren Ladefoged
Stilling: Medejer
Direkte telefon: +45 22610093

Send til en kollega

0.126