23948sdkhjf
Del siden

Pinholt Metal Working A/S

PINHOLT METAL WORKING A/S  historie strækker sig over mere end 35 år. 

Poul Pinholt overtog virksomheden BMJ Maskinfabrik fra tre tidligere ejer i 1996 og Poul har over tid udviklet maskinfabrikken, der i dag har til huse i helt nye bygninger på Hjortevej 2A i Skive.

PINHOLT METAL WORKING  behersker bearbejdning i stål, metaller og kunststoffer, bløde materialer, plast m.m. og vi er specialister indenfor spåntagning bearbejdning. Hurtigt, præcist og med stor fleksibilitet løser vi opgaver indenfor serieproduktion, prototyper og totalløsninger, hvor bl.a. svejsning, valsning, bukning, standsning og overfladebehandling indgår. Maskinparken er fuldt CNC-styret og udstyret med det nyeste og mest avancerede inden for spåntagning, vi har hele 23 CNC-maskiner i produktionen: 13 drejebænke og 10 fræsere, vi fremstiller komplicerede emner præcist efter kundens ønske og specifikationer. 

Bearbejdning

•         Kundens opgaver løses sikkert og præcist med faglig ekspertise.

•         Klare aftaler garderer kunden mod svingninger i marked og priser. 

•         Vi råder over stærk maskinpark med stor teknisk spændvidde.

•         Emner udføres på robotdrejebænke, udførelse af 3 siders bearbejdning m.m. 

•         Alle typer af stang- og patronarbejde, brug af multimaskiner m.m.

•         Opsætning og omstilling fra enkeltemner til seriefremstillede komplicerede emner.

Vi lægger stor vægt på stærke kunderelationer - hvor kvalitet, leveringssikkerhed og pris altid er afstemt til kundens tilfredshed. "Kvalitet til aftalt tid" er et kodeord, ligesom fleksibilitet og omstilling når dette er krævet ved hasteordre.

Medarbejderne hos Pinholt Metal Working  har gennem årene opbygget stor håndværksmæssig erfaring, varetaget mange forskelligartede udviklingsopgaver og fremstillet spændende prototyper til et utal af formål. Kendetegnet for alle opgaver løst af Pinholt Metal Working er, at:

Vi producerer emner i både store og små serier, og laver både simple og komplicerede opgaver. Specielt når Pinholt løser opgaver fra start til færdiggørelse, kan vores medarbejderes mangeårige erfaring og vores store maskinpark, udnyttes optimalt. 

Pris, leveringssikkerhed, kvalitet og fleksibilitet er i højsædet.      Pinholtmw.dk

BMJ Marine

Siden 2000 har BMJ Marine dedikeret sig til at producere specielle BERGLA Søvands Filtre til den maritime industri i overensstemmelse med DVS-standarderne 32012 og 32013.

Vi leverer vores filterenheder enten direkte til skibene eller på ordrer til skibsværfter i hele Europa.

Filtrene har en næsten ubegrænset levetid, er vedligeholdelsesfri og kan monteres på både skibe og offshore systemer i eksisterende rør-og slangesystemer.

Filtrene er lavet i Danmark, levering inden for de aftalte tidsfrister er et af vores grundlæggende principper, uanset om det er et projekt for et firma skib eller andre presserende opgaver, vi er altid klar til at give dit job høj prioritet og følge processen indtil levering på dit dørtrin eller on dæk.

Vi er eksperter i skibsfiltre

Pinholt Metal Working A/S
Hjortevej 2
7800 Skive
Danmark
CVR nummer: DK28849974
P nummer: 1003553332
14
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047