23948sdkhjf
Del siden

C & L Turned Parts A/S

C&L Turned Parts A/S fremstiller enkle som komplekse drejedele i produktionsserier fra 500 stk. til 1.000.000 stk.

Vi bearbejder følgende materialer:
- Aluminium
- Messing
- Rustfrit stål
- Stål
- Diverse kunststoffer

Drejedelene fremstilles på stangautomater indenfor et bearbejdningsområde fra 2mm til 60mm.

Skarp konkurrence er hverdag for vore kunder i en stadig mere globaliseret verden.

C&L Turned Parts A/S involveres derfor som en naturlig samarbejdspartner, når produkter skal frembringes til konkurrencedygtige priser.

Dette samspil indtræder allerede fra produkterne udvikles, og omfatter blandt andet det gunstigste materialevalg samt optimering af fremstillingsprocesser, kvalitetsstyring og logistikplanlægning.

Vi supplerer gerne med lettere montage- og efterbearbejdningsopgaver, mens overfladebehandling udføres af nære samarbejdspartnere med dette område som speciale.

Drejedele og samlekomponenter leveres rengjorte i emballage, der efter behov beskytter mod ridser og slagmærker under transporten.

Rustbeskyttelse af stålemner til korttidsopbevaring er obligatorisk, mens en længerevarende rustbeskyttelse kan finde sted efter ønske.

C&L Turned Parts A/S har siden etableringen i 1956 opnået anerkendelse som en kompetent samarbejdspartner indenfor: Automatdrejedele i præcisionsudførelse

Med baggrund i vores målsætning:
"Vi ønsker at fremstå som en troværdig, seriøs og fleksibel samarbejdspartner indenfor komplet bearbejdning, baseret på fremadrettet teknologi, ansvarsbevidste og engagerede medarbejdere samt kvalitet i alle led"

har vi over årene opbygget nære relationer til kunder i ind- og udland.

Teknologi på et højt niveau, kvalificerede medarbejdere, lean production, og et mål om løbende forbedringer på alle aktiviteter i virksomheden er med til at sikre, at vi hele tiden er på forkant med vore kunders forventninger.

C & L Turned Parts A/S
Østre Boulevard 26-28
8930 Randers NØ
Danmark
CVR nummer: DK34052778
P nummer: 1017265527
30

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078