23948sdkhjf
Del siden

Brønderslev Stål A/S

Brønderslev Stål A/S er et professionelt, konkurrencedygtigt maskinværksted, der besidder en bred vifte af kompetencer inden for stålbranchen.

Vi tilbyder bl.a.

  • Slagteriudstyr
  • Cateringudstyr
  • Vandskæring
  • Svejsning i aluminium

Som underleverandør er vi særligt stærke på vandskæring og svejsning, men vores maskinpark omfatter også saks, CNC kantpresser, svingbukker og pladevalser

Vandskæring

Hos Brønderslev Stål tilbyder vi miljøvenlig vandskæring af høj kvalitet med op til 150 mm i tykkelsen samt en kapacitet på 4000x17000x150 mm. Vores vandskæringsmaskiner er selvkørende, og vi kan derved reducere de samlede omkostninger og vores priser markant. Vores kunder kommer til os for at få skåret igennem stort set alle bløde og hårde materialer, såsom stål, aluminium, skudsikkert glas, messing, kobber, granit og plast.

Svejsearbejde

Har du brug for en professionel hånd til svejsning, så kan vi hos Brønderslev Stål hjælpe dig. Vi både tigsvejser i aluminium op til 250 Amp og magsvejser op til 400 Amp. Vores mål er at rådgive vores kunder inden for svejsning, og vi tænker altid i innovative baner for at nå frem til det bedste resultat.

Brønderslev Stål A/S
Virksomhedsvej 1
9700 Brønderslev
Danmark
CVR nummer: DK31500656
P nummer: 1014525552

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047