23948sdkhjf

Kiermar Technology A/S

Kiermar Technology A/S beskæftiger sig med udvikling, fremstilling og salg af hydrauliske pressemaskiner og produktionslinjer til en lang række industrier.

Kiermar Technology blev etableret i 2011 af partnerne Martin Hansen og Erik Fisker Rasmussen. Baggrunden var en omfattende erfaring i branchen og gennemførelse af et patenteret revolutionerende design af nye pressetyper. Virksomhedens primære område var dengang selve pressemaskinerne, men dette blev hurtigt efterfulgt af totale produktionsanlæg som nøglefærdige projekter.

Det første patent er siden efterfulgt af nye med henblik på især at opnå mindre og hurtigere maskiner.
Virksomheden er leveringsdygtig i maskiner og anlæg til fremstilling af fx stålvaske, potter, pander, trillebøre, havemaskiner, automobildele, badekar, varmevekslere, hårde hvidevarer og meget mere.

Du kan læse mere om vores produkter på vores hjemmeside: www.kiermar.com

Kiermar Technology A/S er 100 % dansk ejet og afsætter sine produkter gennem et netværk af frie agenter i industrialiserede lande i hele verden. Maskinerne opbygges normalt i Danmark, men der anvendes også samarbejdspartnere/maskinbyggere på enkelte fjerntliggende markeder.

Fakta om Kiermar Technology A/S

Adresse
Kiermar Technology A/S
Danmarksvej 32B
8660 Skanderborg
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Skanderborg Kommune

Telefon: +45 7230 1070

CVR nummer: DK33386338

P nummer: 1016562730

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Marie Grønborg Bak
Stilling: Koordinator

Martin Hansen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 41786683

Send til en kollega

0.205