23948sdkhjf
Del siden

Foodjob Nordic ApS

Foodjob Nordic - Din rekrutteringspartner i fødevareindustrien

Foodjob Danmark blev grundlagt i 2010 af Mads Kinch Clemmensen og er den eneste skandinaviske fødevarespecialist indenfor løsninger af international rekrutteringsopgaver for fødevareindustrien. Foodjob Danmark skiftede i juni 2017 navn til Foodjob Nordic.

- Foodjob Nordic tilbyder den største og bredeste vifte af ledige jobs i hele fødevaresektoren
- Foodjob Nordic giver kunderne muligheden for at vælge de bedste kandidater fra størstedelen af den internationale fødevareindustri
- Foodjob Nordic kombinerer lokal viden med et internationalt perspektiv inden for rekrutteringsprocesser

Vi har kontorer i Agro Food Park i Aarhus, i  Videnpark i Fredericia og i Symbion i København. Kontorerne er placeret i internationale videns- og businessparks, hvilket forbinder os med et bredt netværk af virksomheder, organisationer, universiteter og myndigheder som arbejder inden for fødevarebranchen. For os betyder værdien i partnerskabet mellem virksomheder og ansatte i fødevaresektoren rigtig meget.

Vi er del af IFRA - International Food Recruitment Alliance, hvor partnere deler internationale ledige stillinger og anbefaler kandidater til hinanden og deres specifikke kunder. Alle partnere fælger samme principper for udvælgelse, så kandidater gennemgår samme proces før de introduceres til kunder.

Foodjob Nordic ApS
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Danmark
CVR nummer: DK33955782
P nummer: 1017162248
2
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062