23948sdkhjf
Del siden

Atlanta Tradepower International ApS

Atlanta Tradepower Int. ApS er en handelsvirksomhed, der repræsenterer det finske T-Drill system på det danske marked. Det er en af vores spidskompetencer at finde frem til den rette løsning for vores kunder.

T-Drill-systemet omfatter de bedste produkter på markedet inden for maskineri til rørbranchen. Det kan være en meget tidskrævende proces at sætte to stålrør sammen. Med anvendelse af T-Drill former maskinerne en “krave” ud af røret, hvorefter kraven kan bruges til svejsning, hvilket gør arbejdet med sammensætningen meget nemmere og hurtigere.

T-Drills opkravningsmetode tillader også brug af automatiske svejsemaskiner, der ikke har samme krav til svejserne, som normal svejsemetoder kræver.

Atlanta Tradepower er ejet af Henrik L. Madsen, og firmaet har arbejdet med opkravninger mm. siden 1998. Med vores årelange erfaring i bagagen står vi klar til at rådgive om hvilken løsning, der måtte passe til jeres specifikke udfordring og behov. Vi leverer både store og små maskiner til industrien. Du kan få et indblik i vores produktprogram på vores hjemmeside.

Atlanta Tradepower International ApS
Jupitervej 6
6800 Varde
Danmark
CVR nummer: DK25570502
P nummer: 1007858309
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031