LT Automation ApS

LT Automation er en automationsvirksomhed, der målrettet arbejder med at udvikle, udbrede og implementere velfærdsteknologiske løsninger inden for bl.a. hospitals- og sundhedssektoren. Foruden hospitals- og sundhedssektoren arbejder LT Automation i fødevare-, vind-, medicinal- og metalindustrien.

Baseret på stærke tekniske kompetencer og +30 års erfaring med industriel automation og robotteknologi implementerer og forbedrer LT Automation fremtidens langsigtede automatiseringsløsninger. Grundlæggeren bag og CEO for LT Automation udgøres af robot-entreprenør Lasse Thomsen, der har arbejdet med automatisering siden 1986.

Kernen hos LT Automation beror på implementering af mand, maskine, materiale og metoder mere end på strategi.

LT Automation har hovedkontor i Hjallerup, men er også at finde i det centrale København K. Her har vi kontor i den gamle og smukke del af Christianshavn - tæt på stationen og nær Økonomi- og Erhvervsministeriet.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi ser på de ønsker og behov din virksomhed har i forbindelse med nytænkning i automation og indførelse af robotteknologi.

Lær mere eller kom i kontakt med os på: www.lt-automation.dk

I automatiserer én gang – vi gør det hele tiden.

Fakta om LT Automation ApS

Adresse
LT Automation ApS
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Brønderslev Kommune

Telefon: +45 86518881

CVR nummer: DK33382685

P nummer: 1016548614

Ansatte: 5

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lasse Thomsen
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45 21958880

Send til en kollega

0.564