23948sdkhjf

LT Automation ApS

LT Automation er en full-service automationsvirksomhed, hvor tiden aldrig står stille. Baseret på stærke tekniske kompetencer og 30 års erfaring med industriel automation og robotteknologi implementerer og forbedrer LT Automation fremtidens langsigtede automatiseringsløsninger. Vores kernekompetence er udvikling, og implementering af robotter inden for bl.a. velfærds- og sundhedssektoren, fødevare-, og metalindustrien. Dette med henblik på optimering og/eller effektivisering på flere niveauer i forhold til bl.a. arbejdsmiljø, fleksibilitet og økonomiske besparelser.

Vi har stor erfaring med kollaborative robotter, der kan arbejde side om siden med en medarbejder uden sikkerhedsafskærmning. Faktisk har vi så stor kendskab hertil, at vi er blevet certificeret forhandler af danske, kollaborative UR-robotter (Certified System Integrator pr. 2018). Vores totalløsninger med kollaborative robotter åbner op for nye muligheder inden for automatisering. Opgaver, der tidligere har været uløselige, eller hvor løsningen ikke har været profitabel, kan nu løses igennem samarbejde mellem medarbejder og robot.

Med disse robotter kan virksomheder nemt komme på forkant og automatisere sig til langt større konkurrenceevne.

Vi laver desuden løsninger med traditionelle industrirobotter. Løsningerne er dog sjældent traditionelle, da vi altid tænker nyt og afsøger muligheder i en nyeste teknologi. Derudover sørger vi for at skræddersy løsningerne til den enkelte kundes behov.

Vi vil meget gerne lære virksomhedernes aktuelle og fremtidige udfordringer at kende og eventuelt pejle dem i den rigtige retning. Vi byder som nævnt på mere end 30 års robotviden. En knowhow, der kan blive en guldgrube for virksomheder. Vi mødes gerne til en uforpligtende snak, hvor vi sammen med kunden/virksomheden kan afdække nye muligheder for, hvordan fx produktionen kan automatiseres og optimeres. Det koster ikke noget, så der er kun alt at vinde og intet at tabe.

I kan læse mere om LT Automation og vores robotter på hjemmesiden: http://www.lt-automation.dk/sig-hej-til-kollaborative-robotter/ og http://www.lt-automation.dk/lt-automation-har-medvirket-til-ns-systems-fortsatte-fremgang/  eller se vores præsentationsfilm på: https://www.youtube.com/watch?v=ANl2qcpq6OE.

  •  LT Automation udvikler unikke robotløsninger i hele Danmark på tværs af brancher og erhverv. Vi er f.eks. ved at udvikle en avanceret robotløsning til Aalborg Universitetshospital (AAUH), der skal håndtere 5000 blodprøver om dagen. Samtidig har vi lige afsluttet et projekt med vådslibning af betonelementer. Vi spænder bredt!
  • Vores løsningerne dækker over alt fra simpel automatisering til optimering af hele produktionslinjer.
  • De løsninger, vi leverer, har typisk en ROI på under 2 år.
  • Vi udvikler og implementerer automatiseringsløsninger og robotteknologi, der øger produktivitet og effektivitet markant. Løsninger, der medfører et forbedret arbejdsmiljø og højere kvalitet. Alt sammen noget, der kan ses på bundlinjen.
  • LT Automation står for rådgivning, konstruktion, udvikling, implementering og efterfølgende servicering af robotanlæg. Vi har vores eget værksted, hvor vi udvikler og indkører robotanlæggene.
  • Vi læner os ikke op ad ’plejer’. Vi visker tavlen ren og lytter til kundens behov. Vi følger med den teknologiske udvikling og kan altid tilbyde kunderne de nyeste produkter på markedet.
  • Vores mål er at skabe et tillidsfuldt samarbejde med kunden. Vi ønsker at vores kunder skal se os som en troværdig og fleksibel sparringspartner inden for alle aspekter af automatisering.

 

Baseret på stærke tekniske kompetencer og +30 års erfaring med industriel automation og robotteknologi implementerer og forbedrer LT Automation fremtidens langsigtede automatiseringsløsninger. Grundlæggeren bag og CEO for LT Automation udgøres af robot-entreprenør Lasse Thomsen, der har arbejdet med automatisering siden 1986.

 

Kernen hos LT Automation beror på implementering af mand, maskine, materiale og metoder mere end på strategi.


Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi ser på de ønsker og behov din virksomhed har i forbindelse med nytænkning i automation og indførelse af robotteknologi.

Lær mere eller kom i kontakt med os på: www.lt-automation.dk

I automatiserer én gang – vi gør det hele tiden.

Fakta om LT Automation ApS

Adresse
LT Automation ApS
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Brønderslev Kommune

Telefon: +45 86518881

CVR nummer: DK33382685

P nummer: 1016548614

Ansatte: 10

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lasse Thomsen Lasse Thomsen
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45 21958880

Send til en kollega

0.25