23948sdkhjf

Sjølund A/S

Sjølund A/S er en dansk virksomhed med hovedsæde i Sjølund, Danmark.

Vi er specialister i valsning. Vi har valset og bukket siden 1986, hvor vi har leveret valsede og bukkede profiler til virksomheder i Danmark og udlandet. Det gælder både store, prestigeprojekter, men også mindre opgaver.

Vores primære produktion foregår fra fabrikken i Sjølund, men vi har også afdelinger i USA, Østeuropa og Kina. I Danmark har vi mere end 60 små og store profilvalsemaskiner fordelt på 15.000 kvm. produktionshaller med krankapacitet op til 32 tons.

Ganske kort; vi er en global underleverandørvirksomhed med speciale i profilvalsning og bukning af stål- og aluminiumprofiler.

 

Valsning af stålprofiler
Vores leverancer varierer fra én enkelt altanforkant i UNP til smedemesteren til store mængder rør eller bjælker til byggeprojekter i Danmark og resten af verden.


Valsning af aluminiumprofiler
Kompleks valsning af specialprofiler og løsninger på komplicerede opgaver er blandt vores specialiteter. Det gælder både mindre standardprofiler over vindues- og facadeprofiler til de allerstørste og mest komplekse profiltværsnit til fx busser og tog.


Valsning af stålplader
Vi både valser og bukker. Pladevalsning kan kombineres med kantbukning, så der opnås elegante løsninger uden svejsninger. Sidstnævnte skræddersyes efter kundens ønsker uden store værktøjsomkostninger som både enkeltstyk og seriefremstilling.

I vores pladevalser fremstiller vi pladesvøb, inddækninger til søjler, vinduer, facader, maskinafskærmning og lignende.


Valsning af flanger
Vores allerførste profilvalsemaskine blev brugt til at fremstille mindre stålflanger til fx ventilationsrør. Men der er sket meget siden 1986, hvor vi løbende har opgraderet og opdateret vores maskinpark, hvilket gør det muligt for os at håndtere store, kraftige flanger til blandt andet vindmølleindustrien.


Lidt udenfor kategori
Udover valsning og svejsning tilbyder vi også drejning, fræsning, boring af huller samt overfladebehandling. En komplet underleverandørvirksomhed.

Fakta om Sjølund A/S

Adresse
Sjølund A/S
Skamlingvejen 146
6093 Sjølund

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 76991777

Fax: +45 75574917

CVR nummer: DK10298644

P nummer: 1000052480

Ansatte: 75

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anette Fokdal Johansen
Stilling: Key Account Manager
Direkte telefon: +45 2773 2900

Heino Petersen
Stilling: Regional Business Manager, Scandinavia
Direkte telefon: +45 60389759

Susanne Madsen
Stilling: Projektkoordinator

Tommy Langhoff
Stilling: CCO

Send til en kollega

0.172