23948sdkhjf
Del siden

Uni-Technology A/S

Uni-Technology A/S er en værktøjsproducent med mere end sammenlagt 90 års erfaren i branchen. Med lokationer på Sjælland og i Syddanmark er vores leveringsservice både inden og uden for Europa. Vi tilbyder fleksibilitet, tæt samarbejde og højkvalitet med fokus på miljøet.

Uni-Technology A/S tilbyder omfattende know-how i forbindelse med produktudviklings ydelser samt support gennem alle faser af projektet fra konceptuelt design til ingeniørarbejde, funktionelle prototyper til test af høj og lav kapacitetsværktøjer, til endelige højvolume værktøjer.​ 

Vores primært opgaver omfatter komplette sprøjtestøbningsløsninger, konstruktion af produktions-støbe- og stanseværktøjer samt finmekanik til industrien. Som en erfaren producent tilbyder Uni-Technology forbedret produktlevedygtighed og kvalitet på højt niveau, mens der tages hensyn til levringssikkerhed og omkostningseffektivitet.

Ud over at være en innovativ værktøjsproducent tilbyder vi også 3D-præcisionsmåling services, 3D-print samt service og vedligehold af dine værktøjer – både her i huset eller ude ved dig.

Vi er altid friske på at tage en udfordring med at udvikle kvalitetsløsninger og værktøjer specifikt til dine behov.

Uni-Technology A/S
Pottemagervej 2
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK73481228
P nummer: 1002403583
22
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047