23948sdkhjf
Del siden

Uni-Technology A/S

Uni-Technology A/S er en værktøjsproducent med mere end sammenlagt 90 års erfaren i branchen. Med lokationer på Sjælland og i Syddanmark er vores leveringsservice både inden og uden for Europa. Vi tilbyder fleksibilitet, tæt samarbejde og højkvalitet med fokus på miljøet.

Uni-Technology A/S tilbyder omfattende know-how i forbindelse med produktudviklings ydelser samt support gennem alle faser af projektet fra konceptuelt design til ingeniørarbejde, funktionelle prototyper til test af høj og lav kapacitetsværktøjer, til endelige højvolume værktøjer.​ 

Vores primært opgaver omfatter komplette sprøjtestøbningsløsninger, konstruktion af produktions-støbe- og stanseværktøjer samt finmekanik til industrien. Vi leverer værktøj med præcision, skaber værdi for vores kunder, os selv og samfundet. Vi respekterer vores kunders forretning, vores medarbejderes tilværelse, vores velfærdssamfund og miljøet.
Som en erfaren producent tilbyder Uni-Technology forbedret produktlevedygtighed og kvalitet på højt niveau, mens der tages hensyn til levringssikkerhed og omkostningseffektivitet.

Ud over at være en innovativ værktøjsproducent tilbyder vi også 3D-præcisionsmåling services, 3D-print samt service og vedligehold af dine værktøjer – både her i huset eller ude ved dig.

Vi sikrer optimal drift af din værktøjspark med erfarne og dedikerede medarbejdere. Vi tilbyder hurtig og fleksibel service og vedligeholdelse af alle typer værktøjer og dele – også dem, vi ikke selv har fremstillet.

Uni-Technology har gennemført Klimaklar Produktionsvirksomhed, lavet CO2-regnskab, sat reduktionsmål og lavet reduktionsplan for at sikre en bæredygtig fremtid.

Vi ser frem til god samarbejde!

Uni-Technology A/S
Pottemagervej 2
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK73481228
P nummer: 1002403583
22
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047