23948sdkhjf
Del siden

System Standex A/S

System Standex har specialiseret sig i udstillingssystemer. Dertil kommer vitriner, montre og totale indretninger til museer og specialinventar til butikker. Inden for de seneste par år er maskinafskærmninger også blevet en del af vores produktområder.

Vores kompetence er baseret på aluminium rør og profiler i eget design, der kombineres og opbygges med forskellige specialudviklede samlemetoder. Det giver mulighed for stor produktfleksibilitet og udvikling af individuelle løsninger efter kundernes behov. Vi råder over egen malerafdeling, hvormed produkterne kan leveres i en finish, der passer til individuelle behov.

Herudover har vi egen designafdeling og konstruerer individuelle løsninger på CAD. I dag er System Standex førende i Danmark inden for virksomhedens produktområder. Der er desuden opbygget en betydelig eksport til det meste af verden.

Vi lægger stor vægt på nytænkning og produktudvikling. De nyeste eksempler er foldesystemer til udstillinger og nye flot designede løsninger til maskinafskærmninger.

System Standex A/S
Herluf Trolles Vej 140
5220 Odense SØ
Danmark
CVR nummer: DK66663914
P nummer: 1003163016
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.397