23948sdkhjf
Del siden

Renold Nordic

Renold er en global produktionsvirksomhed indenfor transmission af Kæder, Gear og Koblinger, med flere fabrikker og salgskontorer på verdensplan!

 

Mere end 150 års erfaring

Siden 1860’erne har Renold udviklet, fremstillet og solgt transmissions produkter, i form af Rullekæder, Transportørkæder, Løfterkæder mm. Med årene har vi fået skabt store produktionsanlæg i Tyskland, England, Kina, Indien og USA. Derfor har vi i dag mulighed for at kunne tilbyde et bredt sortiment af forskellige typer produkter og kvaliteter til hvert et behov, til enhver industri.

I Renold A/S er vores salgskontor lokaliseret i Ringsted, hvorfra vi varetager hele Danmark, Sverige, Norge, Finland og resten af ​​Skandinavien. Her har I altid mulighed for at kontakte os direkte, såvel som vi kan komme ud til jer og jeres virksomheder. 

 Transmissionskæder/Rullekæder

I Renold designer og producerer vi kæder med fokus på den mest optimale slidstyrke og højeste kvalitet. Vores sortiment består af mange forskellige typer af designs, som alle er lavet til hver deres formål. Derudover producerer vi også Transportørkæder, Løftekæder og kæder efter forespørgsler/special-designs. Se vores store udvalg af Rullekæder og mere her!

 

Gear & Gearkasser     

På vores fabrik i England, producerer vi ved Renold Gears komplette løsninger indenfor gear. Hvad end det er standard- eller kundespecificeret løsninger som ønskes, kan vi med vores store erfaring fra egne ingeniører oftes imødekomme kundens behov. Vi foretager også renoveringer af diverse gearkasse-typer og forskellige mærker. Se meget mere om vores Gear og Gearkasser her.

 Koblinger

Renold Couplings, kommer med mange års erfaring indefor komplekse og tekniske koblings-løsninger. Med en erfaring der starter fra slut 1800-tallet, har vores fabrik i England kunne vedligeholde præcision og kvalitet grundet en stor teknisk kunnen. Vores koblinger kan findes i industrier lige fra metalfremstilling, til det maritime til papirproducenter. Vores koblinger forbinder maskiner igennem standardløsninger og specialfremstillet forbindelser, alt sammen håndlavet på vores højteknologiske ingeniørfabrik.  Find endnu mere om vores Koblinger her!

 

Kontakt Renold Nordic

Hvis du vil vide mere, eller bare har et spørgsmål, kan du altid fange kontoret i Ringsted på følgende:
info.nordics@renold.com
+45 4345 2611
Kærup Alle 2, 1 sal, 4100 Ringsted

 

Vi ønsker dig en god dag!

Renold Nordic
Kærup Alle 2, 1. sal
4100 Ringsted
Danmark
CVR nummer: DK62674016
P nummer: 1002157475
6
ISO 14001, ISO 9000:2000, ISO 9001:2008, ISO 9001:2015, OHSAS 18001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062