23948sdkhjf
Del siden

P K Jeppesen & Søn A/S

Den moderne maskinfabrik fra 1888

Kreative løsninger og specialmaskiner til industrien

P.K. Jeppesen & Søn A/S lokaliseret i Næstved er grundlagt i 1888 i Hyrup i Thy og var en af de første der fremstillede vindmøller til afvanding af markerne i landbruget.

Virksomheden flyttede til Næstved i 1907, men firmaets udvikling tog for alvor fart efter flytningen til Øverup Erhvervsområde i 1985, hvor de 60 medarbejdere i dag har 7000 m² til rådighed.

Der er igennem årene løbende blevet investeret i en stor og moderne maskinpark og ikke mindst i uddannelse af medarbejderne

P.K. Jeppesen & Søn A/S  udvikler og fremstiller specialmaskiner til alle typer virksomheder i den dansk industri.

Mange opgaver udføres som totalløsninger design, konstruktion, inkl. el-arbejde og styringer med dertil hørende CE-mærkning. I vores montagehaller kan maskinerne monteres og testes, således at de er klar til produktion når de forlader P.K. Jeppesen.

Andre opgaver består i at fremstille specialmaskiner efter kundetegninger, diverse kleinsmede- og maskinarbejde som underleverandør. Vedligeholdelses- og reparationsopgaver på maskiner og produktionsanlæg udføres ligeledes løbende for flere kunder.

Vi er kendt for kreative vores løsninger, gode kvalitet, overholdelse af tidsplaner og ikke mindst som nemme at samarbejde med.

Som et af vores egne produkter har vi den patent anmeldte tensioner "FlexTrack". Det er et modulært tensioner system hovedsageligt anvendt i kabel og rør industrien. "FlexTrack" kan anvendes både On og Offshore

60 medarbejdere

Produktionsareal: 7000m²


P K Jeppesen & Søn A/S
Kornbuen 2
4700 Næstved
Danmark
CVR nummer: DK37184810
P nummer: 1001752746
58

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063