23948sdkhjf
Del siden

EV Metalværk A/S

EV Metalværk har beskæftiget sig med ventiler og fittings i mere end 30 år og har opnået stor kompetence indenfor disse områder. Vi mener derfor, at det er til gavn for begge parter at bruge denne viden til nytænkning.

I vores udviklingsafdeling tilbyder EV Metalværk samarbejde om udviklingen af nye ventiltyper og fittings, som opfylder den enkelte virksomheds behov for unikke løsninger.

EV Metalværk har haft stor succes med at udvikle og senere fremstille specielle løsninger ud fra dialog med den enkelte virksomhed. Vores erfaring er, at et sådan samarbejde skaber en høj grad af synergi, som er værdifuld for begge parter. Samtidig er det med til at udvikle EV Metalværk i den retning, som skal sikre virksomheden eksistensgrundlag i en fremtid, hvor produktion og innovation er tæt forbundne.

Vi arbejder i dag i materialer som f.eks. messing, stål, rustfri stål, aluminium, titanium, plast m.m og ved hjælp af underleverandører har vi adgang til overfladebehandling af enhver art.

Ved hjælp af et højteknologisk produktionsapparat og et effektivt montageapparat påtager vi os underleverandøropgaver indenfor CNC-drejning/-langdrejning, ventilproduktion samt produktion af monterede slanger.

EV Metalværks samlede produktion af fittings og ventiler har siden midten af 1980´erne, bevæget sig fra at være koncentreret om eget produktprogram i messing, til i dag at udgøre en lige så stor del af underleverandør arbejde til en bred vifte af brancher i industrien både i Danmark og i udlandet.

EV Metalværk A/S
Ribovej 1
6950 Ringkøbing
Danmark
CVR nummer: DK52975018
P nummer: 1001998061
40

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032