23948sdkhjf

Gaspoint Nordic A/S

Gasbørsen Gaspoint Nordic A/S faciliterer handel med naturgas i det Nordiske marked og er en del af den pan europæiske handelsplatform PEGAS. Der tilbydes handel med gas til levering fra dag til dag og op til næstkommende kalendermåned.

Gaspoint Nordic faciliterer en markedsplads, hvor producenter, distributører, industrivirksomheder, energiselskaber, handelsrepræsentanter og store forbrugere, kan købe eller sælge naturgas på kort sigt - helt anonymt.

Handel på Gaspoint Nordic er baseret på kontinuert handel, og er udført elektronisk via internettet. Dette gør det muligt for markedsaktørerne at følge markedsudviklingen, anbringe deres egne bud og ordrer og modtage de seneste oplysninger om markedet i realtid - og dermed bidrage til udviklingen af et dynamisk gasmarked.

Gaspoint Nordic og PEGAS har skabt en referencepris for gas til levering i det Europæiske marked - European Gas Spot Index (EGSI). Prisen kan bruges som referenceprisen for OTC/bilaterale engrosmarkeder samt mellem leverandørerne og slutbrugerne af gas.

Gaspoint Nordic ønsker at fremme yderligere konkurrence på gasmarkedet og skabe en troværdig og gennemsigtig markedsplads.

Gaspoint Nordic er ejet af Powernext og er en del af EEX Group.

Gaspoint Nordic har dagligt prisnoteringer i Energy Supply's nyhedsbrev, der tages forbehold for fejl og mangler.

Markedsdata

Fakta om Gaspoint Nordic A/S

Adresse
Gaspoint Nordic A/S
Slotsmarken 18
2970 Hørsholm
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Lyngby-Taarbæk Kommune

Telefon: +45 69126400

Fax: +45 69126409

CVR nummer: DK31170788

P nummer: 1014083614

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anders Cassøe
Stilling: Sales & Business Development Manager

Jacob Pedersen
Stilling: Administrerende direktør

Send til en kollega

0.483