23948sdkhjf
Del siden

CNC Products A/S

CNC Products er en innovativ og professionel underleverandør af bearbejdede stål-, metal- og plastkomponenter til maskinproducenter og OEM-kunder inden for maskinindustrien.

Alle produkterne produceres på højteknologiske CNC-styrede dreje- og fræsemaskiner. Programmeringen gøres på avanceret cam. software fra Vitrual Gibbs. Derudover simuleres alt i 3D animation inden produktion.

Vi kan håndterer alle kendte filer, fra simple DXF til komplekse Step og solid filer

Vores særkende
CNC Products’ særkende er omhyggelighed, ærlighed og præcision ned i mindste detalje. Vi fremstiller udelukkende præcise produkter og leverer altid rettidigt. Vi tager vores rolle som underleverandør til produktionsvirksomheder i hele landet og i Skandinavien yderst seriøst.

CNC Products fremstiller fra ret simple til ekstremt komplekse emner hvoraf de mere simple kan ses i det dynamiske banner øverst. Vi er blandt andet udvalgt blandt andre konkurrenter til en produktion af meget komplekse emner til medico-industrien.

Pålidelighed, ærlighed, fleksibilitet og kvalitet er vores vigtigste nøgleord.

Vi har medarbejder- og maskinkapacitet til at tage et emne ind, når det forlanges af kunden. Vi er specialiserede i hurtigt at analysere, hvordan en opgave bør gribes an, finde den rigtige opstillingsmetode og komme i gang med den spåntagende bearbejdning.

Desuden har vi færdighederne til at varetage og samtidig være konkurrencedygtige på såvel ét-styks som serieproduktion.

Vi leverer til hver en tid kvalitetsarbejde som minimum på højde med kundens forventning.

CNC Products A/S
Jernaldervej 25
8300 Odder
Danmark
CVR nummer: DK30083652
P nummer: 1012829198
13
ISO 9001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078