23948sdkhjf
Del siden

B&R Industrial Automation A/S

B&R Industrial Automation A/S er specialister i automatisering. Vores dygtige team har fokus på at udvikle morgendagens teknologi inden for automation og robotter.

Vores team består af mere end 60 applikationsingeniører, Solution Developers og Business Development Consultants. Vi arbejder i et tæt samarbejde med vores kunder for at udvikle digitale løsninger, som kan hjælpe vores kunder med at optimere processer i deres produktion og maskinpark. Du kan læse mere om vores produkter på vores hjemmeside.

På forkant med innovation
B&R’s styrings- og drevløsninger samt industri PC’er og visualiseringssystemer sætter nye standarder inden for industriel automation. Den pionerånd som firmaets grundlæggere Erwin Bernecker og Josef Rainer lagde for dagen er fortsat eksisterende i virksomheden, som investerer tæt på en femtedel af indtægterne i udvikling af teknologierne og produktudvikling.

I praksis betyder det, at vi er tæt på vores partnere, når der skal findes nye løsninger. Det sker igennem et gensidigt samarbejde med fokus på vidensdeling og kompetenceudvikling. For at kunne stille de rigtige spørgsmål og finde de rigtige løsninger, så arbejder vi konstant på at være en teknologisk leder inden for automationsbranchen.

En global arbejdsplads
Vores danske afdeling har været her siden 2003 og er en del af den verdensomspændende organisation, B&R industrial Automation, der har mere end 3000 ansatte fordelt på 190 salgs- og supportkontorer i omkring 70 lande.

B&R Industrial Automation A/S
Rolundvej 17-19
5260 Odense S
Danmark
CVR nummer: DK29691746
P nummer: 1012451918
65
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062