23948sdkhjf
Del siden

Dansk Afgratningsteknik A/S

Dansk Afgratningsteknik A/S er en underleverandør, som tilbyder termisk afgratning og ultralydsvask af alle former for metalemner på de nyeste maskiner, der er tilgængelige på markedet. Ved termisk afgratning og ultralydsvask opnår man et ensartet, rent og økonomisk attraktivt produkt.

Grater
Ved bearbejdning af metalemner opstår der uundgåeligt grater. Graterne kan imidlertid være meget ødelæggende for den mekanisme, som emnerne skal indgå som komponenter i, og det er derfor særdeles vigtigt, at de fjernes. Termisk afgratning kombineret med ultralydsvask giver en sikkerhed for 100% rene og gratfrie emner. Alternativet til termisk afgratning er manuel fjernelse af graterne, som er en omstændelig og omkostningsfuld affære, der ikke giver den samme sikkerhed for produkternes renhed, som opnås ved termisk afgratning.

Mange aftagere af metalkomponenter stiller ekstremt store krav til renheden og kræver således også, at emnerne har gennemgået en termisk afgratning.

Produkter

Hos Dansk Afgratningsteknik A/S kan du få behandlet dine emner, nøjagtig som du ønsker. Det er muligt alene at få sine emner ultralydsvasket, eller at lade dem gennemgå den fulde behandling med såvel termisk afgratning som indledende og efterfølgende ultralydsvask. Vi kan sende emnerne retur til dig eller levere dem direkte til den endelige aftager, hvis du ønsker at spare tid og omkostninger.

Læs mere om hhv. termisk afgratning og ultralydsvask

Maskinpark
Dansk Afgratningsteknik A/S råder over de nyeste maskiner inden for termisk afgratning og ultralydsvask, og processerne udføres efter de mest miljøvenlige metoder. Vi kan tilbyde behandling af emner i alle former for metaller med en maksimal størrelse på 395 mm i diameter og 580 mm i højden.

Se vores nye termiske afgratningsmasine

Dansk Afgratningsteknik A/S
Stålvej 18
6900 Skjern
Danmark
CVR nummer: DK28712499
P nummer: 1011345928
7

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031