Softcontrol ApS

SOFTCONTROL ApS/Invent4you

Virksomheden har to forretningsområder, Invent4you og Softcontrol!


Softcontrol - udvikler, leverer og installerer energiløsninger til enhver form for bygning - Også både private boliger og sommerhuse

Ved at investere i et Softcontrol CTS system, åbnes muligheden for at foretage intelligent styring og regulering.Systemets funktioner opbygges efter behov til at matche netop din bygning. Energistyringssystemet er i stand til at styre/regulere og overvåge forskellige funktioner som varme, ventilation og lys, bl.a. på baggrund af vejr og tid.

Systemet er 100% dansk udviklet og alle komponenter samles i Danmark under ordnede og kontrollerede forhold. Komponenter kvalitetsikres og testes inden de forlader produktionen, hvilket sikrer komponenter af højeste kvalitet.

Da udvikling af både system og komponenter finder sted i Danmark, er der ikke langt fra tegnebræt til værksted. Samtidig betyder dynamikken i virksomheden at der også er mulighed for udvikling af specialløsninger specifik konstrueret til netop dit behov.
Invent4you - www.invent4you.dk - tilbyder en række af produkter og løsninger, der spænder fra udvikling af software til teknisk rådgivning til salg af tekniske komponenter, vi selv kan stå inde for!

Vores produktprogram omfatter bl.a. følgende brands:

- Dino-Lite digitale USB mikroskoper - Vi er eneforhandler i Danmark af Digitale USB Mikroskoper og tilbehør til industri, elektronik, medico, sundhedssektoren, museer, universiteter, skoler og mange flere...

- Chino har valgt Invent4you som autoriseret forhandler af hele produktprogrammet
- Recordere og Data loggere
- Digitale controllere
- Infrarøde Thermometre og kameraer
- Temperatur og fugtighedsmålere/-sensorer
- Berøringsfri temperaturmålere
- Elektronisk varmekontrol - og temperatur sensorer

- Distributør af værktøjssystemet TheCoolTool - Høj kvalitet til fornuftige priser!


Vores medarbejderstab har ingeniørviden på højt plan, knowhow og erfaring, og vi er klar til at hjælpe dig videre med din virksomhed eller dine produkter. Vores viden og kompetencer er bl.a. inden for:
- Elektronik
- Software
- Energi

Vi udvikler gerne software, der binder de forskellige produkter sammen til løsninger der giver din virksomhed værdi.Fakta om Softcontrol ApS

Adresse
Softcontrol ApS
Vodskovvej 135
Uggerhalne

9310 Vodskov
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 98286708

Fax: +45 98286706

CVR nummer: DK29223270

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lone Birk Andersen
Stilling: Ekstren Sælger
Direkte telefon: +45 98286720

Send til en kollega

0.188