23948sdkhjf
Del siden

Dymatec 2003 ApS

Kernekompetencen hos Dymatec 2003 ApS, i daglig tale kaldet Dymatec, omfatter drejning på moderne CNC-maskiner, fortrinsvis med maskiner af fabrikatet “Muratec”, som producerer yderst rationelt i forhold til andre fabrikater.

Maskinerne er udstyret med robotter, arbejder præcist og med høj hastighed - velegnet til savet, koldflyde, sinter og støbte emner i store serier, mindre serier produceres på andre CNC-drejeautomater. Vores maskiner arbejder ved mange opgaver hurtigere end traditionelle CNC-drejeautomater.

Vores elektroniske processtyringssystem, samt vor kvalitetsstyring med målemaskine er baggrunden for, at vi er en attraktiv og fleksibel leverandør.

Fleksibilitet, præcision, leveringssikkerhed og kvalitet er nøgleordene for vore fagligt uddannede medarbejdere. Vores grundighed og fleksibilitet har skabt nære relationer til vore kunder.
Vi leverer til mange typer virksomheder der har behov for CNC-bearbejdede emner i stål, rustfrit stål, plast eller andet materiale i mindre eller større serier.

Dymatec 2003 ApS
Dyndved Søndergade 2
6430 Nordborg
Danmark
CVR nummer: DK27271774
P nummer: 1000768915
12

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032