23948sdkhjf
Del siden

Svejbæk Fræseværk ApS

Svejbæk Fræseværk blev grundlagt i 1955 i Svejbæk ved Silkeborg af Børge Simonsen, og dermed har vi over 60 års erfaring. I 1960’erne blev Svejbæk Fræseværk flyttet til først til Aarhus og siden til den nuværende placering i den gamle skole i Grumstrup.

Svejbæk Fræseværk er specialister i fremstilling af pasfedre, skivefedre, hagekiler, drivekiler, indlægskiler, T-noter samt stopringe – både i henhold til internationale standarder samt efter specielle ønsker og kundetegninger.

Søger I en pasfeder, skrivefeder, drivkile, hagekile og indlægskile i specielt mål, så kan I altid kontakte Svejbæk Fræseværk for råd og vejledning.

Vores hovedvægt ligger på fremstilling af pasfeder, skivefeder, hagekiler, og derfor kan du trygt lade os fremstille dine nye pasfedre eller skivefedre.

Vi har over 60 års erfaring og mere end 700 kunder, hvilket har givet os en solid portion erfaring i fremstillingen af pasfedre, skivefedre osv. Vi hviler dog ikke på laurbæerne, men vi søger hele tiden at optimere vor produktion ved investeringer i produktionsfremmende tiltag og maskineri. Dette sker naturligvis under hensyntagen til både miljø- og arbejdsmiljømæssige forhold.

Vores dygtige medarbejder opskoles desuden løbende til ændrede og de nye produktionstiltag, så I kan være sikker på, at vi altid er opdateret og har den nyeste viden.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 75 66 14 88 eller på mail@svejbaek.com

 

 

Svejbæk Fræseværk ApS
Kærsholmvej 1
8732 Hovedgård
Danmark
CVR nummer: DK27147887
P nummer: 1009859280
4

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047