23948sdkhjf
Del siden

MillPart A/S

MillPart er måske Danmarks mest moderne maskinfabrik. Vi har specialiseret os i bearbejdning af hydraulikrelaterede produkter og kan tilbyde to årtiers erfaring og knowhow inden for området. Med MillPart som leverandør får I ikke bare konkurrencedygtige produkter af den bedste kvalitet, men en engageret, kompetent og fleksibel samarbejdspartner.

MillPart er måske Danmarks mest moderne maskinpark, og vi stræber efter at være den førende leverandør af hydraulikrelaterede komponenter. Med MillPart som leverandør får I ikke bare konkurrencedygtige produkter af den bedste kvalitet, men en engageret, kompetent og fleksibel samarbejdspartner. Vi ønsker at tilbyde vores kunder den nyeste teknologi, den største knowhow og den bedste rådgivning.

Foruden bearbejdning og produktion af hydrauliske ventilblokke tilbyder vi også termisk afgratning, ultralydsvask, overfladebehandling og komponentsamling. Alt sammen ydelser, som enkeltvis eller samlet set gør os til en yderst attraktiv samarbejdspartner, når I skal outsource hele eller dele af komponentproduktionen.

MillPart A/S
Erhvervsparken 2
6900 Skjern
Danmark
CVR nummer: DK26993342
P nummer: 1001138649
50
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031