23948sdkhjf
Del siden

Carmo A/S

Carmo er leverandør af sprøjtestøbte plastik-komponenter til medico og industrielle anvendelser

Vi er eksperter i sprøjtestøbning af plast og har mange års erfaring med udvikling, produktionsmodning og plaststøbning af plastemner i højeste kvalitet. Kvalitetssikring er central i alt, hvad vi gør, og vi er certificeret efter ISO 13485.

Med vores unikke Rapid Prototyping setup  kan vi tilbyde test-emner og prototyper i de rigtige materialer indenfor få dage.

Vi producerer i Danmark og er ekperter i automatisering, robotløsninger og  produktion i renrum

Vi designer, producerer og sælger sprøjtestøbte plastikkomponenter af høj kvalitet globalt. Vi servicerer industrier så forskellige som medico, maritimt, minedrift, landbrug og automobilindustrien.

Carmos tekniske plastikkomponenter tilbyder fremragende håndtering, svejsbarhed, ydeevne og holdbarhed til krævende applikationer, miljøer og klimaer. Vores produktsortiment inkluderer fx HF-svejsbare forstærkningsringe, ventiler, flanger og snorholdere, der bliver brugt i kritiske applikationer. Læs mere om vores tekniske komponenter.

Med Carmo har du en partner, der håndterer alle processer i produktudviklingen fra design og prototype til højvolumenproduktion. Vi har kompetencerne til at sikre kundespecifikke komponenter, der opfylder eller overstiger dine forventninger til funktionalitet, kvalitet og pris.

Carmo A/S
Højvangen 19
3060 Espergærde
Danmark
CVR nummer: DK26987369
P nummer: 1001837898
ISO 13485, ISO 13485
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047