23948sdkhjf
Del siden

Brdr. Larsen Teknik ApS

Brdr. Larsen Teknik ApS beskæftiger sig med projektering, udvikling, produktion og efterbehandling i aluminium, rustfrit stål og jern samt i specialmetaller og kunststofmaterialer.

Vi er totalleverandør inden for metalforarbejdning. Vi udfører alle former for ordreproducerende underleverandørarbejde. Vi har en bred teknologisk platform og udfører alle processer inden for moderne og traditionel metalbearbejdning. Såvel ledelse som vort højt kvalificerede personale deltager dagligt både på projektniveau og i selve produktionsprocessen.

Også efterbehandling i form af overfladebehandling og montage er en naturlig del af vore leverancer.

Vi laserskærer, klipper, bukker, stanser, svækker og lokker på CNC- eller manuelt styrede maskiner. Smedearbejde udføres med præcision som MIG/TIG-svejsning m/certificat, impuls- og punktsvejsning, lokning, rullenitning.

Alle opgaver udføres inden for spåntagning og anden bearbejdning. En væsentlig del af vort arbejde er også CNCstyret og manuel fræsning og drejning, afkortning, bore og gevindskæring.

Det er naturligt for os at arbejde i alle typer standard materialer: Aluminium, rustfrit stål og jern samt i specialmetaller og kunststofmaterialer.

Brdr. Larsen Teknik ApS
Nøglegårdsvej 18
3540 Lynge
Danmark
CVR nummer: DK37578479
P nummer: 1021298081

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046