23948sdkhjf

Bovil ApS

Bovil ApS har specialiseret sig inden for plastbearbejdning. Vores alsidige produktion udfører bearbejdning i plast. Vi har mulighed for 5-akset plastbearbejdning, diverse CNC- fræsning og drejning samt teknisk bearbejdning, hvor vi har god erfaring med kold- og varmebukning.

CNC-fræsning
I vores fræseafdeling, udfører vi en bred vifte af opgaver i plast. Vores alsidige og moderne maskinpark betyder, at vores spåntagende plastbearbejdning altid holder en høj kvalitet og en god leveringstid. Vi påtager os opgaver uanset om der er tale om store eller små seriestørrelser. Læs mere.

CNC-drejning
Vores drejeafdeling er udstyret med maskiner til ethvert plastemne. Det, tilsat en stor bunke erfaring gør at vores plastbearbejdning er lig med en høj kvalitet. De fleste drejebænke er udstyret med stanglader og y-akse bearbejdning. Foruden det har vi manuelle drejebænke til simple opgaver. Vi kan bearbejde plastemner helt op til Ø450mm og kan udføre spindelboring på Ø115mm. Læs mere.

Teknisk bearbejdning
Vi udfører både kold- og varmbukning i plast. Her har vi de nødvendige bukkemaskiner, til at kunne udføre bukningen af dit plastemne. Vi har erfaring med tykkelser i 1-12mm i mange forskellige plasttyper. Læs mere.

Fakta om Bovil ApS

Adresse
Bovil ApS
M.P. Allerups Vej 7-9
Tietgenbyen

5220 Odense SØ
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 70222122

CVR nummer: DK26373689

P nummer: 1008838301

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jacob Nielsen

Steen Nielsen

Send til en kollega

0.438