23948sdkhjf

Spaantec ApS

Spaantec er specialister i avanceret CNC drejning og CNC fræsning i plast, stål, rustfrit stål, jern, aluminium, messing samt øvrige metaller. 

Hvorfor skal du bruge Spaantec til dine CNC-fræsede emner?
 
Vi har mange års erfaring med CNC-fræsning på avancerede bearbejdningscentre. Hvor vi har lavet emner og dele til automatiseringsindustrien, bilindustrien og fødevareindustrien.

Spaantec er specialister i at bearbejde emner i De emner vi fremstiller har en ensartet kvalitet med meget stor nøjagtighed. Vores produktion er effektiv og vi producerer avancerede emner uden problemer.

Vi har mange års knowhow og ønsker at sikre vore kunder et godt resultat, som fx ved udvikling og produktion af prototyper, hvor der oftest er en del tekniske overvejelser og testning af materiale og fremstilling. Her får du som kunde stor fordel af Spaantecs specialiserede viden og erfaring. Og det sparer tid og penge.

Inden for CNC-drejning kan vi håndtere følgende dimensioner: Stang Ø = 3-75 mm. Max Ø 400 mm, mens vi inden for CNC-fræsning kan håndtere dimensionerne: Max. 2200 x 700 x 700 mm (xyz).

Vi løser alt fra prototyper til store serier, ligesom vi også kan løfte opgaven fra start til slut. Vores kunder findes inden for flere segmenter, så som automatiseringsindustrien, bilindustrien og fødevareindustrien.

Spaantec er ISO9001:2015 certificeret.

Læs mere om hvordan vi løser opgaver indenfor CNC bearbejdning her - CNC fræsning

-------------------------------------------------

Vi er også eksperter i at lave overfladebehandling af metalkomponenter - hårdforkromning og centerless slibning.

Hårdforkromning - hvad er fordelen ved at bruge hårdforkromning?

Der er pt intet alternativ, som giver en ligeså god kvalitet. Hårdforkromningen  giver en ekstrem hård, holdbar, slidstærk, modstandygtig og korrossionssikker overflade, som gør komponenternes styrke og holdbarhed bliver øget markant. Spaantec har eget hårdforkromningsanlæg og har arbejdet med hårdforkromning i mange år.

Centerless slibning - vi udfører centerless slibning i forbindelse med hårdkrom, men også som selvstændig opgave. Med fokus på ruhed og finish.

Vi anvender centerless slibning i stedet for andre slibeprocesser til ordre, hvor mange dele bliver behandlet på kort tid. Og så kan metoden dramatisk øge levetiden for det, den anvendes til. Samtidig giver behandlingen en skinnende overflade, som er reflekterende, lys og visuelt flot.

Læs mere om vores overfladebehandling her - Hårdforkromning og centerless slibning

------------------------------------------------

Kontakt os og få et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Jane og Erik tager imod på telefonen eller på kontoret, hvis du kommer forbi.

Fakta om Spaantec ApS

Adresse
Spaantec ApS
Langgade 18
5750 Ringe
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Faaborg-Midtfyn Kommune

Telefon: +45 62661822

CVR nummer: DK26110335

P nummer: 1001427754

Certifikater: ISO 9001:2015

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jane Snedevind
Stilling: Ledelsesansvarlig

Send til en kollega

0.139