23948sdkhjf
Del siden

Spaantec ApS

Spaantec er specialister i avanceret CNC drejning og CNC fræsning i plast, stål, rustfrit stål, jern, aluminium, messing samt øvrige metaller. 

Hvorfor skal du bruge Spaantec til dine CNC-fræsede emner?
 
Vi har mange års erfaring med CNC-fræsning på avancerede bearbejdningscentre. Hvor vi har lavet emner og dele til automatiseringsindustrien, bilindustrien og fødevareindustrien.

Spaantec er specialister i at bearbejde emner i De emner vi fremstiller har en ensartet kvalitet med meget stor nøjagtighed. Vores produktion er effektiv og vi producerer avancerede emner uden problemer.

Vi har mange års knowhow og ønsker at sikre vore kunder et godt resultat, som fx ved udvikling og produktion af prototyper, hvor der oftest er en del tekniske overvejelser og testning af materiale og fremstilling. Her får du som kunde stor fordel af Spaantecs specialiserede viden og erfaring. Og det sparer tid og penge.

Inden for CNC-drejning kan vi håndtere følgende dimensioner: Stang Ø = 3-75 mm. Max Ø 400 mm, mens vi inden for CNC-fræsning kan håndtere dimensionerne: Max. 2200 x 700 x 700 mm (xyz).

Vi løser alt fra prototyper til store serier, ligesom vi også kan løfte opgaven fra start til slut. Vores kunder findes inden for flere segmenter, så som automatiseringsindustrien, bilindustrien og fødevareindustrien.

Spaantec er ISO9001:2015 certificeret.

Læs mere om hvordan vi løser opgaver indenfor CNC bearbejdning her - CNC fræsning

-------------------------------------------------

Vi formidler overfladebehandlinger af metalkomponenter, hvis dette ønskes. 

Spaantec har i mange år haft eget hårdforkromningsanlæg og besidder derfor kompetencer indenfor området .

Centerless slibning - vi udfører centerless slibning i forbindelse med hårdkrom, men også som selvstændig opgave. Med fokus på ruhed og finish.

Vi anvender centerless slibning i stedet for andre slibeprocesser til ordre, hvor mange dele bliver behandlet på kort tid. Og så kan metoden dramatisk øge levetiden for det, den anvendes til. Samtidig giver behandlingen en skinnende overflade, som er reflekterende, lys og visuelt flot.

Læs mere om vores overfladebehandling her:

Centerless slibning

------------------------------------------------

Kontakt os og få et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Jane og Erik tager imod på telefonen eller på kontoret, hvis du kommer forbi.

 

 

og her finder du vores tyske hjemmeside:

Spaantec DE

CNC-Fräsen

CNC-Drehen 

spitzenloses Schleifen

Spaantec ApS
Langgade 18
5750 Ringe
Danmark
CVR nummer: DK26110335
P nummer: 1001427754
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.126