23948sdkhjf
Del siden

Euro-Vent ApS

Euro-Vent er en kompetent og erfaren leverandør af ventilation og udsugning. Vi har været på markedet siden 2002 og opererer i hele Danmark. Vores mål er, at kunderne får mest muligt for pengene og bedst muligt arbejdsmiljø. Det øger produktiviteten. Vi sætter en ære i at optimere vores løsninger, så tilbagebetalingstiden er synlig og håndgribelig. Rådgivning er en naturlig del af vores løsning.
 
Vores produktpalette
 
Vi er med i hele processen fra projektering til installering og tager professionelt hånd om opgaven. Vores produktpalette omfatter industriventilation, komfortventilation, renrumsventilation, procesudsugning og egenproduceret industri udsugningsarm. Vi er stærke rådgivere og hjælper kunderne til at vælge den rigtige løsning ud fra deres behov.
 
Eksperter i industriventilation
 
Euro-Vent er eksperter i industriventilation og procesudsugning, og vi leverer løsninger til fødevarebranchen, levnedsmiddelbranchen, autobranchen og industriproduktioner generelt. Vi tilbyder store besparelser på varmegenvinding og energioptimering og etablerer både nye anlæg og optimerer eksisterende. Vi har et professionelt samarbejde med en række energikonsulenter og er medlem af Dansk Miljøteknologi, som holder vores knowhow omkring energioptimering intakt.
 
Varmegenvinding og behovsstyret ventilation
 
Vi forstår vores kunders forretning og tager udgangspunkt i den, når vi dimensionerer en løsning.Vi lægger stor vægt på, at vores løsninger hverken er for store eller for små. Kundens behov er altid vores omdrejningspunkt, og en klar forventningsafstemning er en vigtig del af vores arbejdsproces. Varmegenvinding og behovsstyret ventilation er nøgleordene. Vores kunder sparer helt op mod 88% på varmegenvinding ved et samarbejde med os.
 
Højt serviceniveau
 
Som kunde hos Euro-Vent kan du forvente en seriøs og professionel håndtering af dit projekt.
Vi er en mindre virksomhed, som er fleksible og smidige. Hvis du som kunde har et behov, er vi der. Vores serviceaftaler gør, at der altid er 100 % styr på ventilationen, og at ydeevnen er maksimal. Vores kalkulationer inkluderer regnskab for varmegenvinding og energibesparelser, så du opnår besparelser og undgår dyre overraskelser. Vi taler det samme sprog, som vores kunder, og det vi ønsker af vores samarbejdspartnere, tilbyder vi vores kunder.
 
Et udpluk af vores kunder er Danish Crown A/S, Ålsrode Smede- og Maskinfabrik A/S, VM Tarm A/S, Expedit A/S m.fl.


  Læs mere om vores løsninger på vores hjemmeside.

 

Euro-Vent ApS
Højager 93
8382 Hinnerup
Danmark
CVR nummer: DK26679826
P nummer: 1009193967

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063