23948sdkhjf

Nordland Automatic A/S

Nordland Automatic A/S udvikler skræddersyede automationsløsninger og teknisk edb til alle dele af industrien og offentlige virksomheder.

Kvalitet, sikkerhed og god rentabilitet er vores nøgleord for vellykkede projekter.

Arbejdsområde/Produkter

Robotstyringer
Vi har i de senere år specialiseret os i udvikling af robotstyringer, specielt i forbindelse med palleteringsløsninger og håndteringsopgaver. Vi leverer både totalløsninger og delstyringer. Vi er systemhus for Motoman, men har også erfaring med programmering af bl.a. Kuka robotter.

Maskinbygning
Nordland Automatic påtager sig gerne totalentrepriser vedr. opbygning af nye automatiske maskiner eller ombygninger på eksisterende anlæg. Vi har faste aftaler med dygtige og stabile underleverandører indenfor f.eks. rustfrit stål, hydraulik, industrielt vision etc.

Eltavler
Vore ingeniører designer eltavler i samarbejde med kunden. Tavlerne produceres på eget værksted af vores stab af dygtige industrielektrikere og installatører. Det kan dreje sig om hovedstrømstavler, styretavler med PLC’ere og MMI samt mindre start/stop tavler. Opstilling og indkøring udføres også - såvel i Danmark som i udlandet.

SRO-systemer
Nordland har ekspertise i projektering, og udvikling af såvel store SCADA-systemer som mindre procesovervågningssystemer. Vi har erfaring med de fleste anerkendte udviklingssystemer, bl.a. InTouch, Factory Link, IGSS, FIX32 mm.

Softwareudvikling
Vore ingeniører udvikler specialsoftware, både til fabriks-hallen og til kontoret. Vi håndterer mange forskellige platforme: PC, PLC og microcontrollere. Vi leverer også software til administrativt brug, f.eks. udviklet under Microsoft Office, BackOffice og Visual Basic. Vi har erfaring med de fleste PLC fabrikater, bl.a. Omron (Solution Provider), Siemens, Allen Bradley, Telemecanique, Wago, Koyo, Beckhoff mm.

Industriservice
Hvis en maskine eller et stykke software strejker, så er vi til rådighed 24-timer i døgnet - også selv om problemet er fjernt fra Danmark. Vore servicebiler er godt udrustet til at kunne klare opgaver indenfor fejlfinding og reparation på komponenter i kritiske processer. Denne service omfatter såvel ingeniører som industrielektrikere.

Projektering/rådgivning
Vi stiller gerne vores knowhow til rådighed ved projektering og rådgivning i forbindelse med komplekse automationsløsninger og opbygning af procesanlæg. Dette kan f.eks. dreje sig om udbudsmateriale eller teknisk assistance ved investeringsberegninger.

Se alleNyheder

Se alleNyeste maskiner

  • Robot Worker ROBOPAC
  • Palle baner
  • Automatisk Reopack
  • Rullebaner
  • Palle magasin

Nyeste kompetencer

Fakta om Nordland Automatic A/S

Adresse
Nordland Automatic A/S
Kummerowsvej 3
9400 Nørresundby

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 96312020

Fax: +45 96312021

CVR nummer: DK18814048

P nummer: 1003582559

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Alessio Tocco
Direkte telefon: +45 27538516

Casper Abildgaard Pedersen
Direkte telefon: +45 31411327

Karl Jensen
Stilling: Adm. Direktør
Direkte telefon: 20983622

Simon Lauth Christensen
Stilling: Teknisk Direktør

Send til en kollega

0.174