23948sdkhjf
Del siden

Microturn A/S

Microturn ApS skiller sig ud som en unik leverandør af komplekse mikroemner. Vi har et meget klart fokus på udvikling af mikro emner og producerer dele til høreapparater, ure og medicinske redskaber for high-tech industrien.

I mange tilfælde er Microturn den eneste leverandør på det nordiske marked som er i stand til at producere komplekse emner med en diameter på helt ned til 0.1 mm. Vi har specialiseret os i at imødekomme vores kunders ønsker i forhold til vanvittigt små dimensioner, særlige materialer og ekstrem præcision.

Som vi siger: Djævlen ligger i detaljen!

Mikropræcision
Vores maskinpark består af 15 specialtilpassede CNC langdrejere, 10 CAM maskiner til fremstilling af urdele og en højeffektiv ESCO-matic. Disse maskiner gør det muligt at arbejde med diametre mellem 0.1 mm og 42 mm med en tolerance på bare ± 0.005 mm.

Vi kan håndtere længder helt ned til 0.2 mm og op til 500 mm og vi kan tilbyde produktion af helt små serier på 50 styk eller i stor skala talt i millioner.

Innovation og hjælp til udvikling af prototyper
Hjælp til udvikling af emner er en stor del af vores hverdag og et af vores vigtigste konkurrenceparametre. Vi understøtter alle faser af den tekniske udvikling og netop derfor vælger mange kunder Microturn og inddrager os i tilpasningen af det endelige design.

Microturn optimerer produkterne både i forhold til funktion, materialer og produktionsomkostninger.

Se vores referencer her

Microturn A/S
Bakkegårdsvej 106
3050 Humlebæk
Danmark
CVR nummer: DK20981385
P nummer: 1004620962
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063