23948sdkhjf

JKS a/s

Hos JKS har vi mere end 15 års erfaring i at skabe det helt rigtige match mellem arbejdsopgaver, medarbejder og virksomhed - uanset om der er tale om et midlertidigt vikariat eller en fastansættelse.

Ud fra en lokalorienteret strategi med et landsdækkende filialnet, betjener vi dagligt både store og små virksomheder inden for mange forskellige fagområder og brancher - og er derfor et oplagt valg for dig når du vil koncentrere dig om din kerneforretning.

Fleksibilitet er nøgleordet
Med en stærk bemandingsløsning fra JKS får du en fleksibel medarbejderstab hvor du hurtigt og enkelt kan justere din kapacitet op og ned efter behov.

Det er særdeles effektivt at have vikarer som en fast del af bemandingen og det medfører straks konkrete fordele for dig. For det første har du kun lønudgiften samtidig med at du har øget omsætning og for det andet sparer du dyrebar tid ved at slippe for en hel masse ansøgninger, når du selv slår en ledig stilling op.

Vi har din bemandingsløsning - med garanti!
JKS er blandt Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureauer. Vi har et stort, ajourført kartotek med vikarer og jobsøgere, som er klar til nye udfordringer. De er motiverede, kompetente og klar til at indgå i et godt og ligeværdigt samarbejde med resten af dit personale.

JKS tilbyder:
- Vikarassistance
- Try & Hire
- Rekruttering
- Udenlandske medarbejdere
- Kompetencegaranti

JKS er 100% danskejet og tæller idag 28 lokale afdelinger i Danmark. Vi er medlem af DI og VikarBranchen – det er din sikkerhed for en god og seriøs bemandingsløsning

Du kan kontakte os på vores hovednummer 70 150 750 - eller også kan du klikke her for at finde din nærmeste afdeling.

Fakta om JKS a/s

Adresse
JKS a/s
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbíng
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Ringkøbing-Skjern Kommune

Telefon: +45 96 75 07 50

CVR nummer: DK19687236

P nummer: 1004209742

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kasper Reinhold
Direkte telefon: +45 61630735

Michael Rosenhøj Pedersen
Direkte telefon: +45 61630780

Send til en kollega

0.381