23948sdkhjf
Del siden

Sax Lift A/S

Sax Lift sikrer effektive løftebordsløsninger og hurtig levering. Det er almenkendt i branchen, at Sax Lift har et stort sortiment af standard løfteborde, mobile borde, rustfri- og galvaniserede borde. Vi tilbyder enkle, effektive, kvalitetsorienteret og holdbare CE godkendte løfteløsninger, til ALLE typer af behov og til ALLE brancher.

Mere end 80 forskellige standard produkter og lager garanti. Sax Lift håndterer et stort antal løfteborde hver eneste dag, og med mindst 1000 enheder på lager sikres levering inden for få dage.

Special Løsninger. Selvom vort lager altid indeholder mere end 1000 enheder er en stor del af vores leverancer løfteborde fremstillet ud fra særlige behov hos vores kunder. Vores løftebordsspecialister har solid teknisk viden og leverer altid en 100% optimal løsning. Læs mere om special løsninger her

Altid hurtigt svar. Vi har fokus på kvalitet, samarbejde, teamwork og fungerer effektivt som en samlet enhed. Vi lover et hurtigt svar på enhver henvendelse.

Sax Lift producerer og distribuerer løfteborde til kunder i Danmark, Skandinavien og EU, og med kontorer i det meste af Europa er Sax Lift blandt de førende leverandører af Løfteborde i Europa.

Sax Lift A/S
Engvej 10
6600 Vejen
Danmark
CVR nummer: DK17326589
P nummer: 1001266337
ATEX, CE, DS/EN 1570-1 + A1:2014
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031