23948sdkhjf

Conveyor Teknik A/S

Et velprøvet og pålideligt produkt kombineret med knowhow, ingeniør- og projektstyring danner grundlaget for Conveyor Teknik.

Uanset hvad vi gør – så gør vi det rigtigt!
For at sige det simpelt: Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller sikkerhed.

Vores salgspersonale og ingeniører står til rådighed for at hjælpe dig i designfasen. Vi inviterer vores kunder til at udnytte vores mange års erfaring inden for transportsystemer. Du definerer dine behov, og vi vil definere dit transportsystem på den mest professionelle, effektive og omkostningseffektive måde.

Uanset om det drejer sig om en enkelt manuel linje eller et fuldautomatisk PLC-styrede system, så finder vi en løsning der matcher jeres behov. Og du får uden tvivl en dedikeret service – uanset hvilken løsning, der er tale om.

En af mange fordele du har, når du vælger Conveyor Teknik, er vores evne til at designe skræddersyede specialiserede løsninger, når det er nødvendigt. Vores kontraktledere er ekstremt samarbejdsvillige med andre konstruktører under projektet. Vores supervisors vil koordinere installationen og tage sig af idriftsættelsen.

På verdensplan findes mere end 4.000 Conveyor Teknik installationer, der kører hver dag ved bl.a. malekabiner, samlebånd og lagre, ofte i meget barske miljøer, hvor de modstår temperaturer op til 250 °C.

 

Fakta om Conveyor Teknik A/S

Adresse
Conveyor Teknik A/S
Industrivej 9
4700 Næstved
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Næstved Kommune

Telefon: +45 55733500

CVR nummer: DK17154796

P nummer: 1005195136

Ansatte: 30

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Allan Jørgensen
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45 40151144

Send til en kollega

0.126