23948sdkhjf
Del siden

Skandia Laser Teknik A/S

Skandia Laser Teknik er en 100% danskejet virksomhed, som gennem de sidste snart 40 år har specialiseret sig som underleverandør af vand- og laserskårne emner. Vi yder vore kunder den bedst tænkelige service, og stiller i den forbindelse store krav til os selv som leverandør. Krav som betyder konstant udvikling og egenkontrol, og at vi altid holder os på forkant med den nyeste teknologi. Derfor er vi certificeret til både ISO 9001 samt EN 1090.

Vi fører en streng kvalitetskontrol med vore leverandører, vores interne projektstyring, programmering og service, og netop det gør det muligt for os at levere kvalitetsprodukter. Kun derigennem sikrer vi de optimale løsninger og det tillidsforhold, der skaber grundlaget for et seriøst samarbejde og langvarige kunderelationer.

Maskinpark
Kendetegnende for os er fleksibilitet og service, hvilket er nøgleord vi sætter i højsædet i vores dagligdag.

Til skæring råder virksomheden i dag 7 CNC styrede laserskærere samt 2 vandskærere, det gør det muligt for os at skærer i mange tykkelser og materialetyper.

Ud over ovennævnte råder vi også over 6 Kantpressere, 1 robotstyret kantpresser og 1 robotsvejseanlæg.

Vi udfører også smedearbejde, slibning, metalbearbejdning, manuelt svejsning og pem isætning.

Der udskiftes generelt løbende i maskinparken så den fremstår topmoderne, og som følge heraf kan vi tilbyde leveringssikkerhed samt hurtig levering.

Med investering i de seneste teknologier er det muligt at fremstille emner med imponerende nøjagtighed, og i samarbejde med andre underleverandører som er specialister på hver deres område, er det muligt at fremstille emner til den rigtige pris - både for prototyper og store stk.antal.

Alle emner bliver programmeret og nestet ud på pladerne på den mest materialebesparende måde, og herved opnåes en rationel og effektiv arbejdsgang, hvilket er en væsentlig faktor i ønsket om at kunne levere til konkurrencedygtige priser.

Kompetencer for laserskæring:
Sort stål op til 25 mm
Rustfrit stål op til 25 mm
Aluminium op til 8 mm.

Max. pladestørrelse: 2000x4000 mm

Kompetencer for vandskæring:
Sort stål op til 80-90 mm
Rustfrit stål op til 80-90 mm
Aluminium op til 8-80 mm.

Max. pladestørrelse: 3000x4000 mm.

Kontakt os for skæring af f.eks. kobber, messing, bronze, titanium, glasfiber, acryl, PVC, gummi, træ, marmor, granit, sten etc.

Skandia Laser Teknik A/S
Torshøjvej 260
8362 Hørning
Danmark
CVR nummer: DK13484449
P nummer: 1000572711
40
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047