23948sdkhjf
Del siden

Acton A/S

Acton A/S - Lejer og transmissioner startede i 1989 og er i dag en af Danmarks førende leverandører af åbne transmissioner.

Vores produktprogram omfatter bl.a. lejer, kæder, remme, koblinger, lineærføringer, smøreløsninger, rullekæder, løftekæder (truck), bøsninger, maskinfødder, greb, teknisk plast, værktøjer (lejer), måleinstrumenter og meget meget mere. På vores hjemmeside kan du finde yderligere info omkring vores produkter

Hos Acton sætter vi kunden i højsædet - Det gør vi igennem et højt serviceniveau, og en fleksibilitet ud over det sædvanelige. Som kunde hos os indgår du i et løsningsorienteret samarbejde, der tager sit udspring i vores velfunderede vejledning og rådgivning skabt på baggrund af høj faglig viden. Et samarbejde der går begge veje og bygger på ærlighed, åbenhed, integritet og på at skabe værdi for begge parter.

Du får...

  • Høj faglig kompetence
  • Rådgivning målrettet dine behov
  • Branchens mest fleksible samarbejdspartner
  • Tryghed i valg af det rigtige produkt
  • Den rigtige løsning første gang

... Hver gang!!

Kontakt os for professionel teknisk rådgivning samt hurtig og præcis levering fra vort store program af lagerførte artikler. Har vi mod forventning ikke den ønskede vare på lager, kan vi fremskaffe den på kort tid gennem vort vidtrækkende net af leverandører.

Acton A/S
Torbenfeldvej 3
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
CVR nummer: DK12374186
P nummer: 1002920219
11
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047