23948sdkhjf
Del siden

SH Group A/S

SH Group A/S er blandt landets førende producenter af hydraulik, spil, A-rammer og produktion af specialmaskiner. Hertil kommer omfattende service af hydraulik både onshore og offshore.

SH Group er grundlagt i 1974, og startede med en produktion af spil til skibsindustrien. I dag er vort arbejdsområde udvidet med især fokus på udstyr og service til offshore industrien.

Vi er specialister i fremstilling af el- og hydraulikspil til offshore, marine og vindmølleindustrien. Der er tale om op til meget store spil og A-rammer med state-of-the-art indhold af teknologi.

Vi har en omfattende servicering af hydraulik mv. indenfor industrien. Vi har veludstyret montagevogne der bakkes op af mobile værkstedscontainere. Vi har store værkstedsfaciliteter i Svendborg og på Lindø (Fayard).

Vi er specialister i fremstilling af specialmaskiner samt i klipning, bukning, drejning og fræsning af store emner. Vores produktion er kundespecifik, hvilket i praksis betyder et tæt samarbejde med kunden omkring design og dimensionering. Vore svejsere er naturligvis certificerede i henhold de nyste standarder, ligesom pladebearbejdning og spåntagende bearbejdning foregår på moderne CNC maskiner. Vi har stor erfaring i fremstilling af emner, der kræver certificering af uvildige myndigheder.

SH Group A/S
Kuopiovej 20
5700 Svendborg
Danmark
CVR nummer: DK12762704
P nummer: 1000441544
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048