23948sdkhjf

SH Group A/S

SH Group A/S er blandt landets førende producenter af hydraulik, spil, A-rammer og produktion af specialmaskiner. Hertil kommer omfattende service af hydraulik både onshore og offshore.

SH Group er grundlagt i 1974, og startede med en produktion af spil til skibsindustrien. I dag er vort arbejdsområde udvidet med især fokus på udstyr og service til offshore industrien.

Vi er specialister i fremstilling af el- og hydraulikspil til offshore, marine og vindmølleindustrien. Der er tale om op til meget store spil og A-rammer med state-of-the-art indhold af teknologi.

Vi har en omfattende servicering af hydraulik mv. indenfor industrien. Vi har veludstyret montagevogne der bakkes op af mobile værkstedscontainere. Vi har store værkstedsfaciliteter i Svendborg og på Lindø (Fayard).

Vi er specialister i fremstilling af specialmaskiner samt i klipning, bukning, drejning og fræsning af store emner. Vores produktion er kundespecifik, hvilket i praksis betyder et tæt samarbejde med kunden omkring design og dimensionering. Vore svejsere er naturligvis certificerede i henhold de nyste standarder, ligesom pladebearbejdning og spåntagende bearbejdning foregår på moderne CNC maskiner. Vi har stor erfaring i fremstilling af emner, der kræver certificering af uvildige myndigheder.

Fakta om SH Group A/S

Adresse
SH Group A/S
Kuopiovej 20
5700 Svendborg
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Svendborg Kommune

Telefon: +45 62217810

CVR nummer: DK12762704

P nummer: 1000441544

Certifikater: ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

John Christensen

Peter Liisberg
Stilling: Content Manager

Send til en kollega

0.156