23948sdkhjf

Ny topchef hos AH Industries

Den danske underleverandør har hentet sin nye administrerende direktør hos elektronikproducenten BB Electronics.
Knud Andersen overtager den 15. maj stillingen som administrerende direktør for AH Industries. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør hos BB Electronics.

Knud Andersen har haft en række ledende stillinger i dansk industri for virksomheder som Chemitalic, NEG Micon og Vestas. Han har fungeret som administrerende direktør hos BB Electronics siden 2005.

Han overtager stillingen hos AH Industries fra Steffen B. Jespersen, der har ledet den danske underleverandør siden 2005.

- Knud Andersen har en bred og gedigen erfaring fra ledende stillinger inden for vindmølleindustrien og andre industrivirksomheder, hvor flere, ligesom AH Industries, har haft udfordrende omverdensforudsætninger. Vi i bestyrelsen er overbeviste om, at Knud sammen med ledelsen og øvrige medarbejdere har gode muligheder for at skabe vedvarende lønsomhed i AH Industries og samtidig fortsat udvikle selskabet ud fra det nuværende strategiske fokus, siger bestyrelsesformand Anders Lindblad.

- Steffen har i sine otte år som administrerende direktør for AH Industries været en meget værdsat direktør og har sammen med den øvrige ledelse og resten af organisationen gjort et godt stykke arbejde i de hårde år siden finanskrisen i 2008. Under hans ledelse er AH Industries gået fra at være en leverandør af enkeltkomponenter til at blive en global partnervirksomhed, som leverer løsninger i samarbejde med sine kunder. Det er derfor meget værdifuldt, at han har accepteret at fortsætte i AH Industries i en periode for at arbejde med nogle udvalgte projekter for bestyrelsen og den nye administrerende direktør, fortsætter Anders Lindblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158