23948sdkhjf

Vestsjællands Hydraulik i nye omgivelser

Både kundekredsen og kundernes maskiner vokser. Derfor er Vestsjællands Hydraulik rykket ind i den tidligere betonvarefabrik mellem Asnæs og Grevinge.
Selv om der ikke er fuldt drøn på byggeriet i disse år, er det lykkedes Vestsjællands Hydraulik at udvide kundekredsen stille og roligt, siden virksomheden blev etableret i 2007. Samtidig går udviklingen i retning af større og større personlifte og kraner, og Vestsjællands Hydraulik er derfor rykket ind i den tidligere betonvarefabrik på Rødhøj ved Asnæs, hvor der er plads til de høje køretøjer.

Thomas Pedersen og Lars Andersen har formået at øge kundekredsen markant alene på grund af godt omdømme - og uden nogen former for markedsføring. De har hidtil drevet deres virksomhed fra en stor lade ikke langt fra betonvarefabrikken, men pladsen blev for trang.

Med den nye adresse råder virksomheden over en produktionshal med 10 meter til loftet og et areal på i alt 500 kvadratmeter. Her reparerer de to indehavere mobilkraner og personlifte, der har en rækkevidde på 60 meter. Tidligere var Thomas Pedersen og Lars Andersen henvist til at foretage en del arbejde udendørs, men med virksomhedens nye produktionshal kan langt den største del af arbejdet foregå indendørs under lidt mere lune forhold.

Makkerpar med solid faglig ballast
Vestsjællands Hydraulik reparerer og foretager lovpligtige eftersyn på personlifte, lastbiler - blandt andet skraldebiler - liftbiler, kraner og trailerlifte. Kraner og personlifte skal have et eftersyn hvert år, og virksomheden på Rødhøj 53 er selv underlagt stikprøvekontrol fra Force.

De fleste opgaver klares i den store værkstedshal, men makkerparret rykker også ud på byggepladserne, hvis der opstår problemer, som skal løses akut. Ud over at servicere køretøjer med hydrauliske systemer har Vestsjællands Hydraulik også en lang række produktionsvirksomheder over hele Sjælland på kundelisten - virksomheder, der anvender hydraulik i den daglige produktion.

Makkerparret klarer selv de mange reparationer på værkstedet og på byggepladserne, også når det drejer sig om arbejde, der involverer drejebænk, fræsere og svejseapparat. Thomas Pedersen er uddannet lastvognsmekaniker, Lars Andersen er uddannet som maskinarbejder. Hertil kommer, at de begge i en årrække har været ansæt både hos Denka Lift i Holbæk og hos AVN Hydraulik i Brøndby.

I travle tider hyrer Vestsjællands Hydraulik folk ind, ikke mindst hvis der er tale om omfattende smedeopgaver, som virksomheden også har en del af. På tilsvarende vis bliver virksomheden selv hyret ind som underleverandør til større opgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094