23948sdkhjf

Østjysk underleverandør konkurs

Hørning-virksomheden PB Stål A/S er blevet erklæret konkurs ved Skifteretten i Horsens.
Flere år med underskud har nu tvunget PB Stål i knæ. I de seneste tre regnskabsår har selskabet haft et samlet underskud før skat på mere end 4 mio. kr., og i 2011/2012 blev det til et minus på 0,5 mio. kr. på trods af en stigende bruttofortjeneste. Ved den lejlighed havde virksomhedens ledelse dog en forventning om, at der var bedre tider på vej.

- Selskabet har fået tilsagn fra sin bankforbindelse om, at banken fortsat stiller de nuværende kreditfaciliteter til rådighed på bankens normale forretningsbetingelser. Som følge af, at ledelsen forventer en forbedret drift i 2012/2013, samt at selskabet har fået tilsagn fra banken om, at de fortsat stiller de nuværende kreditfaciliteter til rådighed, aflægges regnskabet med fortsat drift som princip, skrev PB Stål i sit årsregnskab.

Konkursdekretet blev afsagt den 28. februar, og kurator er advokat Lars Hjortshøj Nielsen, Delacour Dania Advokatkommanditaktieselskab, Lille Torv 6, 8000 Århus C.

PB Stål er en pladebearbejdningsvirksomhed specialiseret i bukning, stansning og svejsning hovedsageligt i rustfri stål og aluminium. Virksomheden blev grundlagt i 1978 og gennemgik i 2004 et generationsskifte, da den daværende slagschef og værkfører overtog driften. I 2008 flyttede virksomheden til 2.500 kvadratmeter nyopførte produktionslokaler på Agerbakken i Hørning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078