23948sdkhjf

Tre nye agenturer til Kapema

Thisted-virksomheden har overtaget agenturer for Maco, CoastOne og SayMak.
Kapema har med tilgangen af de sidste nye agenturer udvidet sit sortiment af maskiner til metalindustrien yderligere.

- Vi mener selv at være den eneste danske virksomhed, som kan tilbyde et så bredt sortiment i maskiner til metalindustrien, som vi nu har til rådighed, siger Peter Mortensen fra Kapema.

- En meget stor del af programmet lagerholder vi i Thisted og kan levere fra dag til dag. Vi har en meget stor interesse i specielt CoastOne-kantpresserne, og første maskine er allerede solgt. Vi ser et stort fremtidigt potentiale i de små servo-elektriske kantpressere kombineret med en robotfunktion, fortsætter han

Maco er kendt for fremstilling af fuldautomatiske bånd- og rundsave med patenteret CNC-styring for programmering af dobbelt smig og optimeringsprogram for bedst udnyttelse af materialerne. Savene kan leveres med bundtmagasin eller skråmagasin efter kundeønske.

CoastOne fremstiller servo-elektriske kantpressere med et specielt ergonomisk design, så operatøren kan betjene maskinen siddende. Maskinerne er som standard udstyret med en Omron styring med Touch-skærm. CoastOne maskinerne kan leveres som en del af en kundetilpasset robot-celle med offline software-type Robosoft.

SayMak er en tyrkisk virksomhed, der gennem mange år har specialiseret sig i fremstilling af motoriserede sakse med kapacitet op til 4 mm pladetykkelse i længder fra 1-3 meter. Maskinerne kan leveres med forskelligt udstyr, blandt andet NC-styret pladeanslag og pladefang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079