23948sdkhjf

Jyden skruer op for volumen

Staldinventarvirksomheden har gennem de sidste par år opkøbt virksomhederne PanelTech, MHJ Agroteknik og AP Company – sidstnævnte med overtagelse fra 1. januar 2013.
Som leverandør af mekaniseringsløsninger til moderne staldbyggeri skal organisationen nu tilføres de kompetencer, der skal til for at løfte mulighederne på hjemme- og eksportmarkederne.

Derfor har man den seneste tid kunnet se ikke mindre end 13 stillingsannoncer opslået af Jyden – alle med det formål at støtte op om virksomhedens fremtidige vækststrategi. Stillingerne er relateret til funktioner som salg, indkøb, teknik og logistik – et tydeligt signal om, at organisationen vil stå stærkt i bredden og på flere niveauer.

Yderligere ansættelser i salgsorganisationen
Hos Jyden går det stærkt – og siden årsskiftet har virksomheden allerede ansat to nye, men velkendte ansigter med stor erfaring fra branchen. På salgssiden er Peter Aagaard, 48 år, ansat som projektsælger for svinestalde i distrikt Nordjylland, Himmerland og Djursland. Peter Aagaard har tidligere haft sin gang som sælger, blandt andet hos Svend Aage Christiansen, hvor han senest har arbejdet med totalentrepriser til landbruget.

Derudover er Peter Bech Johansen, 40 år, ansat som salgschef for svinestalde i Danmark og Sverige. Peter Bech Johansen er en vellidt kending i Jydens kundekreds, da han igennem en årrække har arbejdet som både salgskonsulent og salgsleder for Jyden, inden han tog beslutning om at drive egen maskinstation. Maskinstationens daglige opgaver varetages nu af en driftsleder, og dermed er Peter Bech Johansen vendt tilbage hos Jyden.

- Med nye ideer og strategier kræver det kompetente og engagerede medarbejdere, der har lyst og vilje til at ville gøre en forskel – ikke alene en forskel for virksomheden, men i høj grad en forskel for kunderne. De medarbejdere har vi allerede – vi søger blot endnu flere af samme kaliber, udtaler Jesper Bech, salgsdirektør for Jyden.

Kraftig salgs-oprustning
Specielt på salgssiden søger Jyden nye profiler til at koordinere og lede salgsorganisationen. Her skal der tilføres fire salgschefer, hvoraf en skal varetage ledelsen af det interne salg, som hovedsageligt omfatter salgsbackup samt key account-roller overfor udvalgte forhandlere.

De eksterne salgschefer skal understøtte og mobilisere salgsaktiviteterne på både hjemme- og eksportmarkederne i forhold til de forskellige produktbrands. Mulighederne ligger i at kunne tilbyde komplette mekaniseringsløsninger tilpasset de enkelte markeder og den enkelte kunde.

Udover de fire salgschefer søger Jyden en indkøbschef, en service- og montagechef, en PTA-tekniker, to projekteringsteknikere, en udviklingsingeniør, en markedsføringstrainee samt to lager- og logistikmedarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078