23948sdkhjf

Danfoss forhøjer bud på Sauer-Danfoss

Danfoss har afgivet et nyt købstilbud på de 24,4 procent af Sauer-Danfoss, som det ikke allerede ejer.
Danfoss og Sauer-Danfoss offentliggjorde fredag i fællesskab en endelig fusionsaftale med henblik på, at Danfoss erhverver de resterende aktier i Sauer-Danfoss. Danfoss har tilbudt aktionærerne 58,50 dollars per aktie, hvilket svarer til en merpris på 48,6 procent i forhold til slutkursen på Sauer-Danfoss’ aktie den 27. november 2012, dagen før Danfoss offentliggjorde sit første købsforslag på 49,00 dollars per aktie

Bestyrelsen i Sauer-Danfoss har godkendt aftalen på baggrund af en enstemmig indstilling fra bestyrelsens særlige komité, som udelukkende består af uafhængige bestyrelsesmedlemmer.

- Vi er glade for, at vi har opnået en aftale med den særlige komité med hensyn til denne handel. Vi mener, at aftalen giver Sauer-Danfoss’ aktionærer en meget attraktiv merpris og repræsenterer en fuldstændig og fair værdi for virksomheden. Aftalen afspejler vores tiltro til Sauer-Danfoss og dens ledelse lige såvel som vores engagement i forretningen og dens langsigtede succes, siger Jørgen M. Clausen, formand for Danfoss A/S.

- Efter en grundig gennemgang, bistået af vores uafhængige økonomiske og juridiske rådgivere, er den særlige komité kommet frem til, at Danfoss’ tilbud er fair over for, og til fordel for, mindretalsaktionærerne, og vi anbefaler, at de tager imod tilbuddet og sælger deres aktier, siger Steven H. Wood, formand for Sauer-Danfoss bestyrelsens særlige komité.

Handlen nødvendiggør ikke godkendelse fra konkurrencemyndighederne og forventes afsluttet i andet kvartal 2013.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.102