23948sdkhjf

Blücher starter op i Kina

Den danske producent af afløb og rør i rustfri stål fortsætter sin internationale ekspansion og åbner nu eget salgskontor i Kina.
Hos Blücher i Vildbjerg lader man sig ikke gå på af snakken om krise og udflytning af arbejdspladser i industrien. Virksomheden har netop åbnet sit 14. udenlandske kontor i Kina. Sidste år åbnede Blücher dørene til et salgskontor i Indien, og virksomheden har som mål fortsat at ekspandere internationalt.

- Vi har forhandlere over det meste af verden, og på den måde får vi førstehåndsviden om markedernes udvikling. Så når vi kan se, at markedet er klar til det, så vil vi også i fremtiden udvide med egne kontorer rundt om i verden, siger administrerende direktør Per Thanning Johansen.

- Kina er fortsat en af verdens hurtigst voksende økonomier, og vi ser det som et utroligt spændende marked, især inden for de industrielle og kommercielle byggerier. Vi har været til stede på det kinesiske marked i flere år, og nu synes vi, tiden er inde til, at vi får vores eget kontor og egne ansatte, fortsætter Per Thanning Johansen.

Industriproduktion i Vestjylland
I en tid hvor mange ser en opstart i Kina som lig med udflytning af produktion, er holdningen en anden hos Blücher. Virksomheden beskæftiger mere end 200 ansatte på fabrikken i Vildbjerg ved Herning.

- En af vores klare styrker er, at vi i dag har en produktion, der er utroligt fleksibel. Vi kan reagere hurtigt på ændringer i markedet og levere specialtilpassede løsninger til vores kunder på kort tid, fortæller Per Thanning Johansen.

Fabrikken er delvist automatiseret, men håndværk udgør stadig en meget stor del af produktionen. Mange af produkterne svejses sammen med håndkraft, og alle Blüchers produkter bliver manuelt tryktestet for at sikre, at afløb, rør og fittings kan holde til det tryk, der opstår, når vand strømmer igennem dem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094